bezár
 

film

2011. 04. 15.
Táplánszentkereszten rendeznek a hétvégén fesztivált
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Táplánszentkereszten rendeznek a hétvégén fesztivált független filmeseknek, a seregszemlére 42 alkotást neveztek be. A legjobb alkotásokat a Mediawave fesztiválon is bemutatják majd.

Meskó Krisztián a fesztivál főszervezője az MTI-nek pénteken elmondta: a szombaton kezdődő Vas-Film Fesztiválra benevezett alkotások készítőinek valamivel több mint a fele Vas megyei.

A filmeket idén is zsűri értékei, amelynek elnöke Kodolányi Sebestyén filmrendező, tagja pedig Bordács Andrea esztéta, Masszi Ferenc festőművész és Nagy Róbert filmpedagógus - fűzte hozzá.

Meskó Krisztián elmondta azt is: a fesztiválon ezúttal Huszárik Zoltán filmrendezőről emlékeznek meg születésének 80. évfordulója alkalmából, melynek kapcsán a Jókai Mór Művelődési Házban nyílik kiállítás szombaton.

A főszervező szólt arról is, hogy a Vas-Film Fesztivál legjobbnak ítélt filmjeit is bemutatják majd júniusban Szombathelyen a Mediawave fesztiválon, idén először pedig a filmek legjavával "megyejárásra" indulnak, Vas megye több településén is levetítik azokat.

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Luca Guadagnino: Challengers

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés