bezár
 

art&design

2011. 04. 05.
Falk Art Fórum: kiállítások, koncertek és gyerekprogramok
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kiállításmegnyitók, interaktív séta, koncertek és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket szombaton a 10. Falk Art Fórum - Antik és Modern Művészeti Fesztiválon a budapesti Falk Miksa utcában.

prae.hu

A Haas Galériában a Modern klasszikusok, klasszikus modernek sorozat VII. állomása, a Moró Antikban japán fametszeteket bemutató Szamurájoktól a cseresznyevirágig című tárlat, a Prestige Galériában a Klimó Károly műveit, a Bumbum Galériában a Mattis-Teutsch János alkotásait felvonultató kiállítás nyílik - közölte a szervező az MTI-vel.

Az utca 100 éves házait bemutató interaktív sétára várják az érdeklődőket, a gyülekezés a Moró Antik előtt lesz 14.30 és 16.30 órakor. A Nagyházi Galériában Csupor István, a Néprajzi Múzeum főmunkatársa mutatja be az aukció néprajzi anyagát, Bächer Iván író a Balassi Bálint utca 21-23. számú házairól mesél, a Dénes Szőnyeg Galériában Dénes Sándor tart előadást Távol-Keleti útjáról.

Múzeumkommunikációs foglalkozásokat tartanak a Budapest 100 program keretében a 6 és 100 év közöttieknek, Konrád Miklós a Bútorstílusokkal ismerteti meg a látogatókat, akik a Stoll-Art Galériában a kiállító művészek vezetésével tekinthetik meg a tárlatot.

A Rocaille-ben Szabó Krisztián porcelánfestő tart bemutatót, a Hollóházi Porcelán Mintaboltban bárki kipróbálhatja a porcelánfestést, a Joan Ékszergalériában Hári Anikó ékszerei, a Magyar Kerámia Galériában Magyar Art Deco kerámiakiállítás, az Anni Dominiben "Dobozkiállítás", a Wladisban "Kolostormunkák" várják a látogatókat.

A színpadi programok között a Salsa Tropical Tánciskola, a Playgrouind improvizációs együttes és a Tücsök zenekar műsora is szerepel.

A Haas Galériában Linda Sue Moshier és Weszely Ernő, a Pintér Galériában a Makán és Robinzon Kruzó ad koncertet; a Falk Miksa utcában a Tóth Aladár Zeneiskola fuvolaegyüttese, verklisek és operadallamok is szórakoztatják az érdeklődőket. A gyerekek részt vehetnek improvizációs játékokban, arcfestésen, elképzelhetik és lefesthetik az utca 100 éves házainak és egykori lakóinak történetét.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
A Present Eye Looking to the Past című kiállításról
art&design

Mátrai Erik AIR című kiállításáról
art&design

Eperjesi Ágnes és Várnagy Tibor: TAVATE: lebegés című tárlata az acb Galériában

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Platon Karataev: Napkötöző
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés