bezár
 

színház

2011. 04. 02.
Edward Burns házassági komédiája zárja a Tribeca filmfesztivált
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Edward Burns Ground Zero környékén forgatott filmje, a modern házasságról szóló vígjáték zárja az idei Tribeca Filmfesztivált.

Szkéné színház

A New York-i filmes mustrát a szeptember 11-i New York-i ikertornyokat leromboló terrortámadás után hívta életre Robert De Niro, hogy kulturális pezsgést vigyen a pusztítás nyomait viselő városrészbe.

A Newlyweds című produkciót, Burns rendezőként és forgatókönyvíróként is jegyzett tizedik szerzői filmjét április 30-án tűzi műsorára a Tribeca. A 43 éves filmes szereplőként is közreműködik a vígjátékban.

Burns A McMullen fivérek című romantikus vígjátékkal debütált rendezőként 1995-ben. Szerepelt az Oscar-díjas Ryan közlegény megmentésében és Robert De Niro oldalán a 15 perc hírnév című thrillerben, legutóbb Bíbor violák című rendezését láthatták a magyar nézők a moziban.

Az Egyesült Államok egyik legrangosabb filmes mustrájaként számon tartott fesztivál április 20-án nyíli meg egy dokumentumfilmmel, ami Elton John The Union című albumának felvételéről készült.

A Tribeca idei programjában 93 filmet mutatnak be, nagyjából annyit, amennyit tavaly - mondták el a fesztivál szervezői.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
avagy A spacio-temporalitás liminalitásának reprezentációja David Greig Prudenciájának Kovács D. Dániel által teremtett színpadi víziójában...
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés