bezár
 

art&design

2011. 03. 22.
Hungarian Beauty
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hatodik alkalommal jelentkezik a nemzetközi Cékl’art képző- és iparművészeti mustra. A kiállított pályaművek 2011 április 2. és 10. között lesznek megtekinthetőek a Gozsdu-Udvar C épületében. A Cékl’art évek óta sikeresen támogatja az ifjú alkotókat, 2011-től pedig már hivatalosan, alapítványi keretek között folytatja munkáját.

A hagyományosan divatperformansszal egybekötött kiállítás-megnyitó a Gozsdu udvar C épületének pinceszintjén 2011. április 2-án szombaton 19:00-kor kezdődik. A kiállítást Winkler Nóra nyitja meg.
Hungarian Beauty
A 2011. évi nemzetközi Cékl’art mustra mottója Hungarian Beauty. A magyar szépség ihlette fiatal művészek által benyújtott pályamunkákat szakértő zsűri bírálta el. A bíráló bizottság tagjai: Spengler Katalin (műgyűjtő, művészeti szakújságíró), Garam Judit (a MONO Fashion és Galéria tulajdonosa), Rényi András (művészettörténész, az ELTE Művészettörténeti Intézetének vezetője), Kozma Zsolt (művészeti szakújságíró), Sugár János (képzőművész). Idén minden eddiginél több pályamunka érkezett, amelyek közül 89 művész több mint 200 válogatott alkotása kapott helyet a kiállítótérben.

A kiállított művekből katalógus készül, amely a helyszínen megvásárolható, valamint a Célk'art weboldalán is látható lesz.
 

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

A teremtett „képzelet” határtalansága
art&design

Enyedi Zsolt a Szófiai Liszt Intézet rezidenciaprogramján rendezett kiállításáról
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Renaud-Delage: Gru 4
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés