bezár
 

irodalom

2016. 04. 13.
A Pont Jó Nekem Kft a Könyvfesztiválon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Pont Jó Nekem Kft  a Könyvfesztiválon A Könyvfesztiválon a Pont Jó Nekem Kft kiadásában a következő könyv lát napvilágot újdonságként.

Gyuricza Péter: Maradjanak velünk!
Az RTL Klub és a Tv2 története 

Izgalmas időutazás a kilencvenes évektől napjainkig. Az RTL Klub és a Tv 2 mindenben újat hozott, amit a televíziózásról tudtunk, gondoltunk. Az addigi másfél csatornához képest mára több mint száz program közül választhatunk, felnő egy generáció, amelyik nem is a képernyőről tájékozódik. Milyen műsorokat hozott a kereskedelmi televíziózás, miért lett siker a Dáridó, a Legyen Ön is milliomos vagy a Barátok közt, és miért buktak meg ígéretes próbálkozások. Hogyan fogadta az újat a médiahatóság, mit gondoljunk a Big Brotherről vagy a Való világról. Más-e a híradózás a kereskedelmi televízióban? Vajon a közélet, a politika hogyan avatkozott be a függetlenségükre különösen büszke kereskedelmi tévék életébe. És annak mi az oka, hogy egy ország szidja ezeket a csatornákat, a műsorait nem nézi, mégis minden botrányos pillanatról értesülünk. Persze az is kérdés, hogy van-e jövője a hagyományos műsorokkal operáló kertévéknek.

prae.hu

Huszonegy televíziós, médiajogász és elemző segítségével adom meg a választ ezekre a kérdésekre. Érdekes és izgalmas olvasmány napjainkról és a közelmúltról.

Gyuricza Péter: Maradjanak velünk! - könyvborító

Kiadó: Pont Jó Nekem Kft. 2016. 

Fogyasztói ára: 3.900.-Ft

Terjedelem: 300 oldal
 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
Élő Csenge Enikő Apám országa című kötetének bemutatója

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Az Elérhetetlen című kötet bemutatójáról
Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés