bezár
 

irodalom

2016. 04. 07.
A Trivium Kiadó újdonságai
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Trivium Kiadó újdonságai A Trivium Kiadó Könyvfesztiválra megjelenő újdonságai

A TRIVIUM KIADÓ gondozásában a Könyvfesztiválra megjelenő újdonságok


Brian Tracy: A sikeres üzletkötés művészete

Hogyan keressünk több pénzt a profi üzletemberek világában?

A siker talán egyik legfontosabb szabálya, hogy tanuljunk a szakemberektől. Hiszen évente több millió új vállalkozás indul, amelyek sikere azoktól az értékesítőktől, üzletkötőktől függ, akik a vállalkozások termékeit vagy szolgáltatásait eladják. Akármennyi időt szentelünk arra, hogy próbálkozásokkal jöjjünk rá a sikeres üzletkötés titkára, az apró fortélyok és trükkök megismerése nélkülözhetetlen. Jó hír azonban, hogy amit mások már elértek, nekünk csak megszívlelnünk és alkalmaznunk kell. El kell fogadnunk, hogy az alapvető készségek kifejlesztéséhez, a sikeres eladáshoz rengeteg gyakorlás szükséges.
A könyv hozzásegíti, hogy Ön is sikeresen használja a már jól bevált módszereket, technikákat, stratégiákat, és gyakorolja mindaddig, amíg a saját területén Ön lesz a legjobb profi.

prae.hu

Ragadja meg a lehetőséget! Tanuljon Brian Tracytől, Amerika egyik vezető motivációs trénerétől és személyi tanácsadójától, aki több mint 40 könyv szerzője, könyvei 42 nyelven 60 országban jelentek meg.

Brian Tracy: A sikeres üzletkötés művészete - könyvborító

ISBN 978-615-5334-31-3

Fűzve, 135 x 200 mm

208 oldal

Fogyasztói ára: 2990 Ft

Megjelenés: 2016. április 15.

 

Dr. Rainer Zitelmann: A siker szavai
Gondolatok híres gondolkodóktól, tudósoktól és üzletemberektől

Egy jó aforizma egy egész könyv bölcsessége, egyetlen mondatba sűrítve.” Theodor Fontane

A könyvben található aforizmákban és idézetekben két évezred tanulságai és tapasztalatai összegződnek. Természetesen mind a kiválasztás, mind a kommentárok szubjektívek. Tükrözik a szerző tanulságait és a tapasztalatait, amiket történészként, menedzserként, vállalkozóként és befektetőként nyert. Ez a szokatlan kombináció magyarázza azt is, hogy miért ilyen változatos a kiválasztott, idézett személyiségek összeállítása.

Ugyanúgy jelen vannak a könyvben a klasszikus filozófusok, mint a modern írók, sikeres vállalkozók, tudósok és művészek. Találunk benne idézeteket Albert Einstein - fizikustól, a művész Michelangelótól, az Apple alapítójától, Steve Jobstól, Henry Fordtól, Cicerótól, Konfuciustól, Schopenhauertől vagy Goethétől.

Ez a könyv arra hivatott késztetni olvasóját, hogy elgondolkodjon saját magáról, a kívánságairól és a céljairól. Arra hivatott, hogy megihlesse, bátorságot és erőt adjon neki, hogy a nehéz helyzetekkel is megbirkózzon. Gyakorlati útmutatást nyújt, és a munkával és a mindennapi élettel kapcsolatos tippeket tartalmaz. Az idézetekben és a mondatokban rejlő bölcsességek arra ösztönzik majd az olvasót, hogy elgondolkodjon a saját életútján – és mindenekelőtt arra, hogy cselekedjen!

Hiszen „nem elég tudni, használni is kell; nem elég akarni, tenni is kell.” Johann Wolfgang Goethe

Dr. Rainer Zitelmann: A siker szavai - könyvborító

ISBN 978-615-5334-40-

Fűzve, 135 x 200 mm

176 oldal

Ára: 2790 Ft

Megjelenés: 2016. április 18.

 

Ann Chamberlin: A szultán lánya - Küzdelem Szulejmán trónjáért

Szulejmán sorozat 7. kötet

Az írónő már megjelent Szafije, a szultán háremhölgye című könyvében megismert szereplők folytatják harcukat egymás ellen és Szulejmán trónjáért.

Könyörtelen vetélkedés folyik a világ leggyönyörűbb asszonyai között. Szulejmán már öreg. Minden nagyhatalmú úrnő azt akarja, hogy az ő fia legyen az új szultán. Hürrem fiai közül már csak Szelim herceg maradt.

A nagyra törő Szafije vakmerő cselszövésbe kezd, melynek következményeit az egész birodalomban, sőt a határokon túl is meg lehet érezni. Ebben nagy segítségére lesz a Héttorony börtönéből kimentett, titokzatos magyar rab.

Eszmehan szultána Szelim leánya. A sors úgy akarta, hogy első eunuchja a szerencsétlen Abdullah legyen, aki annak idején nem tudott ellenállni a gyönyörű Szafije varázserejének és ezért drága árat fizetett. Eszmehan szolgálatában már csak egyetlen célja maradt, hogy úrnője boldogan éljen.

A hercegnőre szörnyű csapások sora hárul. Hiába esik többször is teherbe, gyermekei sorra meghalnak. Attól tart, hogy a férje elfordul tőle, és ezért magányos, rabsággal felérő élet vár majd rá. Abdullah rájön, hogy Szafije cselszövései veszélyeztetik Eszmehan életét. A szerelmes hadim azonban semmitől sem riad vissza, hogy megmentse jóságos úrnőjét. Döntenie kell, hogy mi fontosabb számára: Eszmehan szultána, vagy a saját szabadsága.

A sors könyörtelen próbára teszi. Titkos üzenetek érkeznek a hárem zárt világába. A virágok nyelvén írták őket és arról szólnak, hogy valaki szerelmes a hercegnőbe. A magányos asszonyt megérinti a tiltott vágyakozás, de hogy beteljesedik-e Eszmehan boldogsága Abdullahon múlik.

Ann Chamberlin napjaink egyik legkiválóbb írónője, aki Szafije című könyvéért a legjobb történelmi regénynek járó díjat kapta Franciaországban, és új regényével is szórakoztató, magával ragadó és cselszövésekkel teli történelmi olvasmányt kínál az olvasóknak.

Ann Chamberlin: A szultán lánya - Küzdelem Szulejmán trónjáért - könyvborító

ISBN 978-615-5334-74-0

Keménytábla, 155 x 240 mm

352 oldal

Fogyasztói ára: 4490 Ft

Tervezett megjelenés: 2016. április 20.

 

Varga Csaba Béla: Varázslatos Napkelet

A boldogság nyomában  Ázsiában

Induljunk képzeletben varázslatos utazásra Ázsiába. Spirituális felfedező utunkon elmerülhetünk a napkeleti utcák és bazárok szemkápráztató forgatagában. Eljutunk Indiába, Kínába, Kambodzsába és a Himalája elzárt völgyeibe.

Megismerhetjük a Tádzs Mahál néhány sötét titkát, elvegyülünk a szent fürdőzésre készülő sokmilliónyi zarándok között és egy színpompás indiai esküvőnek is részesei lehetünk. A legősibb indiai vallás szent városai mellett Kambodzsába is eljutunk, Angkor Vat hindú domborművei közé.

Tanúi lehetünk a gyilkos thagík tündöklésének és bukásának, a halottégető ghátokon megnézzük a félelmetes agóri szádhuk szertartásait, megismerhetjük az indiai boszorkány-testvériség tagjait. Járunk Amritszárban az Aranytemplom árnyékában és bepillantunk Ammá, az ölelő anya kolostorába is.

A Himalája hegycsúcsai között feltárulnak előttünk a tiltott városok, Sambala és a titokzatos Agarthi földalatti városai. Nepálban találkozunk az élő istennővel, Bhutánban pedig tanúi lehetünk, hogyan őrzik a hagyományokat a sárkánkirályok.

Kínában feltárulnak a titkos társaságok titkai, megismerjük a sárkányok kultuszát és ott vonulhatunk az éhes szellemek ünnepét kísérő szemkápráztató forgatagban is.

Az ázsiai éjszaka sötétjében olyan titkok várnak ránk, amelyeket csak az ott élő emberek között járva, a mindennapok nyüzsgő forgatagában elmerülve ismerhetünk meg.

A szerző maga is öt évig élt Indiában, bejárta Közép-Ázsia muszlim köztársaságait és Délkelet-Ázsia országait is. Megismerte az ott élő népek spirituális hagyományait és első kézből tapasztalta meg, milyen erősek Ázsiában az ősi szokások és tradíciók. 110 ismeretterjesztő cikke, két ismeretterjesztő könyve jelent már meg.

Varga Csaba Béla: Varázslatos Napkelet - könyvborító

ISBN 978-615-5334-76-4

Fűzve, 135 x 200 mm

344 oldal

Tervezett fogyasztói ára: 3290 Ft

Megjelenés: 2016. április 20.
 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Mi köze mindehhez Nádas Péternek?

Más művészeti ágakról

Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Az Elérhetetlen című kötet bemutatójáról
Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés