bezár
 

gyerek

2007. 05. 24.
Újra megnyílt a Zöld Péter játszótér
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Újra megnyílt a Zöld Péter játszótér 2000 óta a Millenáris parkjának közvetlen szomszédságában működik a Kő Boldizsár és Balla Gábor által tervezett, valamint a Csodakút Bt. által kivitelezett Zöld Péter játszótér. A magyar népmesei kincsre épülő mesejátszótér a környéken lakó és a Millenárisra látogató gyermekek kedvenc játszóhelye. Ám a játékok az évek során elhasználódtak, kopottak lettek.
A Zöld Péter játszótér megmentése érdekében az elsősorban állami költségvetési támogatásból üzemelő Jövő Háza Központ Kht. az emberek és a környék vállalkozóinak segítségét is kérte, így kezdeményezte a „Mentsük meg Zöld Pétert!” mozgalmat.

prae.hu

Nekik készültAz intézmény a támogatók névsorát a „Támogatók falán” örökíti meg az utókor számára.

Az összefogás első lépéseként a Jövő Háza Központ Kht. és a II. kerületi Önkormányzat együttműködési megállapodást írt alá annak érdekében, hogy Zöld Péter megmentése, a probléma megoldása gyors és hatékony legyen. Dr. Láng Zsolt polgármesterként és magánemberként egyaránt támogatta a „Mentsük meg Zöld Pétert!” civil kezdeményezést.

A játszóteret ünnepélyes keretek között Hajnóczy Árpád, a Jövô Háza Központ Kht. ügyvezetô igazgatója és dr. Láng Zsolt, a II. kerület polgármestere nyitotta meg.

nyomtat

Más művészeti ágakról

A Gólya Presszóban tartották a Ladyfest Budapest művészeti fesztivált
Kurt Rosenwinkel The Next Step Band (Live at Smalls, 1996) júliusban megjelent albuma és a Magyar Zene Házában októberben tartandó koncertje tükrében
Kis Hajni filmjeiről – részlet a szerző megjelenés előtt álló könyvéből
Újra nagyvásznon Tarr Béla Panelkapcsolat című filmje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés