bezár
 

gyerek

2015. 06. 25.
Különleges lehetőség a jótékonyságra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Különleges lehetőség a jótékonyságra A perei Egyből Ketten Kalandtáborban a szülők saját gyermekük táboroztatásával hozzájárulhatnak egy rászoruló társuk részvételéhez is. Az ötlet lényege, hogy a részvételi díjak fedezik egy helyi kisgyerek tábori étkeztetésének költségeit.

Pere egy kis falu a Hernád partján, ahol egy éve önkéntesek foglalkoznak rendszeresen az ott élő gyerekekkel, hogy felnőve könnyebben állják meg a helyüket a nagyvilágban. A program során született meg az ötlet, hogy idén nyáron a perei gyerekek közösen táborozzanak az ország legkülönbözőbb pontjairól érkező társaikkal.

prae.hu

"5 napos tábort szervezünk, melynek középpontjában az áll, hogy a városokban és a faluban élő gyerekek összebarátkozzanak, megismerjék egymást és együtt oldják meg azokat a feladatokat, melyeket a táborvezetők gondosan előkészítenek nekik. A klasszikus számháború és szalonnasütés mellett lesz perei akadályverseny, erdei kalandok a Zemplénben, cigány tánc oktatás és a tábor utolsó estéjén Ki mit tud vetélkedő is" – mondta el Benkő Fruzsina, a perei In Da House program vezetője.

A jókedv és a rengeteg új élmény garantált

Egyből Ketten: a tábor különlegessége még abban is rejlik, hogy a nem perei gyerekek részvételi díjába beleszámoltuk a perei gyerekek ötszöri étkezését is, így ha valaki befizeti a saját gyermekét, rajta kívűl egy perei társának is örömet okoz.

A nem perei gyerekek a táborvezetőkkel jutnak el Perére vonattal, ahol a helyi camping szobáiban kapnak szállást.

A tábor ára 35.000 forint, mely tartalmazza a nem perei gyerekek útiköltségét, szállását, étkezését és a táborhoz szükséges eszközök árát, valamint egy perei gyerek étkezését.

A tábort vezető 11 önkéntes útiköltségét és ellátását az adjukössze.hu oldalon gyűjtik össze.

Egyből Ketten

Információk:

https://indahousehungary.wordpress.com/category/tabor-2015/

https://www.facebook.com/indahousehungary

indahouse.hungary@gmail.com 

Jelentkezés: 

http://goo.gl/forms/UniZ8dU5BY

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés