bezár
 

gyerek

2015. 06. 23.
Innováció a Győrkőc fesztiválon – főtámogató az E.ON
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Innováció a Győrkőc fesztiválon – főtámogató az E.ON Idén ismét főtámogatója az E.ON Hungária csoport a Győrkőc fesztiválnak, ami 8. alkalommal várja a megyeszékhely és környéke legkisebbjeit. Az E.ON az ez évi rendezvényen új slágertémaként az energiatudatosságot, az „okos”, fenntartható és modern megoldásokat igyekszik közelebb hozni a látogatókhoz.

Az E.ON, mint felelős energia vállalat, nagy hangsúlyt fektet a felnövekvő generáció, az az a legfiatalabbak figyelmének felkeltésére a fenntartható környezet fontossága iránt, a gyerekek „tudatos fogyasztói” viselkedésének és ismereteinek fejlesztésére, valamint a gyerekek aktív bevonására a családok energiafelhasználási szokásainak fejlesztésébe. Hiszen tudják, hogy a gyerekek nyitottak minden jó irányra és a családoknak bizony sokszor ők a lelkiismeretes, sok részletre odafigyelő kis tagjai.

prae.hu

A Győrkőc fesztivál remekül illik azon események és kezdeményezések sorába, amelyeken keresztül az E.ON felhívhatja a gyerekek és a családok figyelmét az energiatudatosság, a környezetvédelem, az energia takarékosság fontosságára.

A fesztiválon külön programhelyszínt is ad az E.ON a Zeichmeister utcában, ahol az EnergiaKaland és EnergiaKuckó népszerű játékait a gyerekek számára jól ismert eszközökön, tablet gépeken játszhatják a gyerekek.

A játékok között lesz memóriajáték, kvízjáték és klasszikus számítógépes játék is. Ezek segítségével a gyerekek megismerhetik, mit is jelent az energiatudatosság, és megismerkedhetnek a mai innovatív energetikai megoldásokkal. A vállalat idén saját Energiakaland mesekönyvön is dolgozik, melyet az őszi rendezvényeken már megismerhetnek a gyerekek.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

gyerek

31. Kabóciádé Családi Fesztivál
gyerek

Családi program 2024. június elsején

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés