bezár
 

irodalom

2015. 05. 31.
Partvonal Kiadó a könyvhéten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Partvonal Kiadó a könyvhéten A Partvonal Kiadó kiadványai, programja és dedikálása az Ünnepi Könyvhéten

Kate Mosse: Fellegvár
A trilógia befejező kötete!

A Labirintus és A kripta szerzőjétől!

 

Kr. u. 342 nyara. Arinius, a fiatal szerzetes hónapok óta vándorol Galliában. Magányos és fárasztó útja során megingathatatlan hite és testvéreinek emléke tartja benne a lelket, akik hozzá hasonlóan csuhájuk alatt egy-egy kiátkozott írással hagyták el a közösséget. Arinius nem tudja elolvasni a kopt írást, így nem érti a rá bízott szöveget – de azzal tisztában van, hogy a régi pergamenlapokban korlátlan hatalom lakozik. Halad hát rendíthetetlenül a Vicdessos-csúcs felé, hogy beteljesítse küldetését.

prae.hu

1942 nyara. A németek által megszállt Carcassonne-ban Sandrine, a talpraesett, bátor fiatal nő belekeveredik a francia ellenállási mozgalomba. A hétköznapi nőkből álló, Fellegvár fedőnevű hálózat tagjai minden veszélyt vállalnak, hogy részt vehessenek a sokszor csak rejtve dúló, de annál kegyetlenebb harcokban. Amikor elérkezik a háború gyilkos és véres zárófejezete, Sandrine sorsa szorosan összefonódik három különböző férfi életével. De vajon melyikük az igazi ellenség? És ki az ősi titok hűséges őrzője? A titoké, amely évszázadok óta vonzza az embereket a vadregényes Pireneusok előhegyei közé.

Fellegvár - könyvborító

648 oldal, 2015
4 490 Ft

 

Kreatív Kikötő sorozat – Időutazás a színek tengerén

Magyarországra is megérkeztek a külföldön már nagy sikert arató felnőtt színezők!

A Kreatív Kikötő színező-és kifestőkönyvek az inspiráció és a művészi beteljesülés lehetőségét kínálják minden alkotó kedvű fiatal és felnőtt számára.

Az első két kötet: Csodálatos állatok, Varázslatok arcok


Marty Noble: Csodálatos állatok


Ebben a különleges színezőkönyvben a szabadon áramló formák és az állatvilág teremtményei igazi kihívást jelentenek a kreatív fantáziának. Töltsük meg színekkel a virágokkal és kígyózó ornamentikus mintákkal egybefonódó elegáns hattyúkat, pávákat, pillangókat és madarakat, akár egy valódi szecessziós műalkotást.

Csodálatos állatok - könyvborító

64 oldal, 2015
1 690 Ft

 

Miryam Adatto: Varázslatos arcok

Ebben a különleges színezőkönyvben szépséges női arcok bújnak meg a kagylók, virágok, madarak, levelek, szőlőfürtök és geometrikus formák között. Töltsük meg színekkel az álmokat idéző, titokzatos képeket, amelyek minden alkotni vágyót rabul ejtenek.
Varázslatos arcok - könyvborító

64 oldal, 2015
1 690 Ft

 

Jeanne-Maria Martin - Dr. Zoltan P. Rona: Teljes Candida kézikönyv

Minden, amit a megelőzésről és a gyógyításról tudni érdemes

Több mint 200 recept!


Jeanne Marie Martin és a magyar származású Dr. Zoltan P. Rona munkája a legátfogóbb kézikönyv, amit a Candida eredetű betegségekről írtak. A Teljes Candida kézikönyből mindent megtudhat a „nemlétező betegség” eredetéről, okairól, gyógyításáról és megelőzéséről. 

Ha cukorbeteg, allergiás, gombás fertőzéssel küszködik, vagy más súlyos betegségben szenved, valós vagy vélt Candida-fertőzése van, ha súlyfelesleg miatt boldogtalan, ha nem tudja kordában tartani az étvágyát, ha ellenállhatatlanul vágyakozik az édesség után, ha úgy érzi, nincs energiája, és már nincs az a gyógyszer, amit ki ne próbált volna, itt az ideje, hogy más megközelítésből szemlélje problémáit. A könyvből erőt meríthet arra a nehéz útra, amit egyedül kell megtennie egészsége érdekében...

Teljes candida kézikönyv - könyvborító

512 oldal, 2015
3 990 Ft

 

Angyalműhely könyvek sorozat – Anna Black: A tudatos jelenlét
(külön dokumentumban)

Julian Chomet – Dr. Caroline Fertleman: Az okos gyerek

kreatív játékötlet

 

Okos szülőként előre felkészíthetjük gyermekünket
a tanulás nehéz éveire, ha az iskolakezdés előtti, rendkívül fontos időszakban „jól” játszunk vele.
 A könyvben bemutatott ötletes és kreatív tevékenységek segítik a különböző képességek fejlődését, a színek és számok felismerését, a koncentrációkészség erősítését, a tudományos fogalmak megértését, valamint a gyermekekkel és felnőttekkel való társas érintkezés szabályainak elsajátítását. A szabadban végzett játékok önállóságra ösztönzik a csemetéket és növelik a kalandvágyat.

A népszerű Gombos Könyvek sorozat legújabb tagja Az okos baba című nagy sikerű kötet folytatása.

Végre elérkezett a közös játék időszaka!

Míg a szerzőpáros korábbi könyve, Az okos baba abban segít, hogyan mutassuk meg a világot gyermekünknek, Az okos gyerek már a világ közös felfedezésére ad remek ötleteket. Mirivel együtt vásárolunk, főzünk, kertészkedünk, zoknit párosítunk vagy madarakat etetünk, de a lakásdíszítés is jó móka minden ünnep alkalmával. Kedves szülők, használjátok bátran ezt a könyvet, mert nincs is annál jobb időtöltés, mint amikor kislányunkkal vagy kisfiunkkal együtt játszhatunk!” (Gombos Edina )

Az okos gyerek - könyvborító

208 oldal, 2015
3 490 Ft

 

Franz Werfel: A Musza Dagh negyven napja

 

Az első világháború idején az oszmán-török birodalom vezetői pusztulásra ítélték a keresztény örmény népet: a sivatagba, a semmibe száműzték őket otthonukból.

Hét kis-ázsiai falu népe azonban a halálba vezető vándorút helyett a tengerparti Musza Daghra menekült. A mindössze ötezer lélek „Mózes hegyén” negyven napig tartotta magát, többször visszaverve a török ostromot, míg egy francia hadihajó ki nem szabadította őket.

Franz Werfel regénye a céltudatos helytállás és a gyűlöletes népirtással való elszánt szembeszegülés története, amely úgy ábrázolja az örmény nép tragikus sorsát, hogy közben nem próbál ellenszenvet kelteni a török iránt.

Musza Dagh - könyvborító

750 oldal, 2015
3 990 Ft

 

Curzio Malaparte: Kaputt

 

Malaparte regényének szimbolikus történetei, sokszor bizarr párbeszédei lebilincselő módon ábrázolják a haláltusáját vívó nép és a francia pezsgőt vedelő vezetők kontrasztos világát. A felső tízezer tagjaival való beszélgetések, viták, vacsorák és ivászatok közben Malaparte felidézi a fronton vagy a hátországban történt, sokszor megrázó és döbbenetes eseményeket, amelyeknek maga is szemtanúja volt. Férfiak, nők és gyermekek szenvedéseiről, megaláztatásáról, az állatok kiszolgáltatottságáról mesél – mindezt szembeállítva a hatalom közelében lévők fényűző életével, akik nem akarnak tudomást venni a közelgő összeomlásról. A Kaputt minden sorával az emberi jogokat védelmezi, és izgalmas leleplezése egy olyan kornak, amelynek sohasem szabad megismétlődnie.

Kaputt - könyvborító

576 oldal, 2015
3 990 Ft

 

Angyalműhely Könyvek

Anya, feleség, barátnő, lelkitárs, házitündér, munkatárs – csak néhány a sok-sok szerepből, amelyet a nők igyekeznek minden életkorban tökéletesen megvalósítani. Az Ördög Nóra és Törköly Erika vezette Angyalműhely az elmúlt évek során nők ezreinek segített abban, hogy tudatosan kialakítsák az „énidőre” vonatkozó belső igényüket.

Az „énidő” olyan minőségi idő, amikor senkinek nem akarunk megfelelni. Ezt az időt azzal töltjük, ami valóban feltölt minket, legyen az egy finom kávé vagy egy jó könyv. A Partvonal Kiadó legújabb, az Angyalműhellyel közösen létrehozott sorozatának kulcsfogalma is az „énidő”. Az Angyalműhely Könyvek olyan szépirodalmi, szórakoztató és ismeretterjesztő kötetek, amelyek segítenek a női olvasóknak, hogy az olvasás révén feltöltődjenek, megleljék a külső-belső harmóniát és az önismeret útjára léphessenek.

Az énidő alapja a tudatos jelenlét.

http://partvonal.hu/angyalmuhely-konyvek

Angyalműhely könyvek

 

Anna Black: TUDATOS JELENLÉT

Ne tépelődj a múlton, ne aggódj a jövő miatt.

Létezz a jelenben!

 

Életünk nagy részében olyanok vagyunk, mint a repülőgép, amit robotpilóta irányít. Valódi jelenlét nélkül átsiklunk a pillanaton, mert gondolatban a múlton vagy a jövő rágódunk. Aki hagyja, hogy figyelme elkalandozzon attól, ami éppen megtörténik vele, az lemarad saját életének tekintélyes részéről. Elszalaszt sok apró, értékes pillanatot, legyen az egy szép épület látványa munkába menet, egy szerető gonddal elkészített étel íze, vagy a felismerés, hogy szeretteinknek szükségük van ránk. Aki „tudatosság nélkül” él, és nem ismeri saját hibáit és belső erejét, az elmulasztja személyiségfejlődésének lehetőségeit.

A mindfulness meditációs gyakorlatok segítségével képesek leszünk teljes valónkkal, tudatosan jelen lenni a pillanatban. A könyvben bemutatott gyakorlatok rövidek, egyszerűek, bárhol és bármikor elvégezhetőek. A tudatos jelenlét segítségével lehet másképpen: élénkebben, éberebben, kapcsolatokban gazdagabban és igazabban élni az életünket.

http://partvonal.hu/anna-black-tudatos-jelenlet

Tudatos jelenlét - könyvborító

144 színes oldal, 2015
2 990 Ft

 

A Partvonal Kiadó legújabb, az Angyalműhellyel közösen létrehozott sorozatának első kötetét mutatja be az Ünnepi Könyvhéten. 

Az esemény házigazdái: Ördög Nóra és Törköly Erika 

A helyszínen 30% kedvezménnyel és garantált énidős ajándékkal vásárolható meg: 
Anna Black Tudatos jelenlét című könyve.

http://partvonal.hu/anna-black-tudatos-jelenlet  

Az Angyalműhely és a Partvonal Kiadó közös stábja több meglepetéssel is készül az esemény résztvevőinek. 

Dedikálás, asztrológus, fotózás és masszázs.

Az esemény ingyenes, a könyvvásárlás akciós, mindenkit várnak szeretettel! 

Angyalműhely dedikálás

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
irodalom

Tóth Júlia Éva volt a Kötetlenül sorozat vendége
irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében
Bemutatták Locker Dávid: Beszédkényszer című verseskötetét

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Bartók György szerzői estje a Fugában
gyerek

31. Kabóciádé Családi Fesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés