bezár
 

irodalom

2015. 04. 17.
Az Oxford University Press a könyvfesztiválon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az Oxford University Press a könyvfesztiválon Az Oxford University Press újdonságai a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra

Oxford Advanced Learner's Dictionary 9 th Edition

ISpeaker, IWriter DVD-ROM

Több, mint 185.000 szót és kifejezést tartalmaz. Az előző kiadáshoz képest 700 új szó a nyomtatott szótárban és plusz 200 új szó a DVD-ROM-on. 30 oldalnyi  íráskészség fejlesztés (esszék, riportok, összefoglalók, levelek, képleírások, e-mailek, önéletrajz minták). IWriter. 10 oldalnyi beszédkészség fejlesztés (témakörök, véleménykifejtés, érvelés, prezentációk). ISpeaker. 56 oldal színes képes szótár. Visual Vocabulary Builder. A DVD-ROM-on található, Oxford IWriter: íráskészség fejlesztés, írásművek felépítése, szerkesztése a szoftver segítségével. Oxford ISpeaker: felkészítés szóbeli vizsgákra, segítség prezentációk készítésében, társalgási témák és beszédkészség fejlesztés, párbeszédek gyakorlása, brit és amerikai kiejtés tanítása videók segítségével, saját kiejtés visszahallgatása. Teacher Resources: videók, óratervek, feladatlapok.

prae.hu

Oxford Advanced Learner's Dictionary - könyvborító                                                                                    

10 990 Ft

 

Oxford Exam Excellence SB                                                                                            

Angol nyelvi vizsgafelkészítő tankönyv, amely egyaránt alkalmas önálló tanulásra, vagy tanórai, csoportos feldolgozásra. A 12 fejezet az érettségi vizsgán, illetve a nyelvvizsgákon előforduló valamennyi témakört feldolgozza. Fejezetenként 10 oldal gyakorlattal készít fel a B1 és B2 szintű vizsgákra. A CD mellékleten a Hallott szöveg értése vizsgarész hanganyaga, számítógépen pedig a teljes hanganyag átirata, szerkeszthető és nyomtatható formában megtalálható. Egyaránt felhasználható intenzív vizsgatanfolyam kurzuskönyveként, vagy bármely angol nyelvi tankönyvsorozat vizsgacentrikus kiegészítőjeként. Alkalmazkodik a tanuló vagy tanfolyam egyéni igényeihez: a fejezetek és leckék bármilyen sorrendben, egymástól függetlenül elvégezhetőek.

Exam Excellence - könyvborító

4 990 Ft

 

Oxford Érettségi Felkészítő Tesztek Közép és Emelt Szinten

Hat teljes érettségi felkészítő teszt (4 középszintű és 2 emelt szintű), melyek magyar nyelvű kiegészítésekkel és magyarázatokkal alapos és hatékony felkészítést nyújtanak az angol nyelvi érettségire. Egyúttal a diákok vizsga- és nyelvi készségeit fejlesztik. A tesztek az Oktatási Minisztérium vizsgaszabályzatával összhangban készültek és tartalmazzák az összes lehetséges vizsgafeladatot, így a diákok pontosan felmérhetik mi vár rájuk a vizsgán.

Az "okos" megoldókulcs (Smart key) nemcsak a helyes válaszokat tartalmazza, hanem minden esetben magyar nyelven is magyarázza, hogy miért az a válasz jó. A diákok könnyebben megértik, hogyan működnek a feladatok, és a felkészüléssel magabiztosabbá válnak. Kapcsolódnak az  érettségi témakörök szókincséhez, bemutatják a vizsgafeladatok megoldásához szükséges nyelvtant és funkcionális nyelvhasználatát, valamint felhívják a figyelmet a magyar tanulók számára problémát jelentő nyelvi jelenségekre.

Oxford Érettségi Felkészítő Tesztek Közép és Emelt Szinten

Érettségi - könyvborító

3 190 Ft

Petrina Cliff: Cambridge Young Learners Tests: Starters     

Starters - könyvborító

3 290 Ft

 

Petrina Cliff: Cambridge Young Learners Tests: Movers

Movers - könyvborító

3 460 Ft

Petrina Cliff: Cambridge Young Learners Tests: Flyers

Flyers - könyvborító

3 670 Ft

Kötetenként négy, színesen illusztrált felkészítő teszt az általános iskolás (7-12 éves) korcsoportnak, starter, A1, A2 szinten, mind a négy készség (olvasás, írás, hallott szövegértés, beszéd) felméréséhez és fejlesztéséhez. A gyakorló tesztek segítik a kisiskolás tanulókat a vizsgarutin megszerzésében: bevezetik őket, milyen feladatok várnak majd rájuk egy-egy vizsgán és segítik a magabiztosság kialakulását. A sorozat szerzője maga is tapasztalt vizs-gáztató, gyakorló tanár. Bármely általános iskolai kurzuskönyv hasznos kiegészítője lehet, valamint ajánljuk az ebben az évben bevezetésre kerülő nyelvi kompetenciamérésre való felkészüléshez is (Movers A1, Flyers A2).

 

Paul Shipton: Read and Imagine

Új, szintezett olvasmánysorozat alsó és felső tagozatos általános iskolásoknak (A0 – A1 – B1)

Az új olvasmánysorozat a már jól ismert és kedvelt ismeretterjesztő Oxford Read and Discover sorozat testvére.

Rosie, Ben és nagyapa izgalmas kalandjait követhetjük nyomon 9 nehézségi fokon (Starter – 7).

A kötetek gyakorlatokat is tartalmaznak, melyek akár a fiatalabb korosztálynak szánt Cambridge Young Learners vizsgákra is hasznos felkészülést biztosítanak.

Read and imagine - könyvborító

Az első három szinthez hanganyag brit és amerikai változatban ingyenesen elérhető a kiadó honlapján: www.oup.com/elt/readandimagine.

Read and imagine - könyvborító

990 Ft

Oxford Grammar For Schools 1 Student's Book

+ Itool DVD-ROM 

Oxford Grammar for Schools - könyvborító                         

4 490 Ft

Oxford Grammar For Schools 1 Student's Book                                                           

Oxford Grammar for Schools - könyvborító

3 490 Ft

5 szintes, gazdagon illusztrált, DVD-ROM-mal ellátott nyelvtani gyakorlókönyv általános iskolásoknak, 9-10 éves kortól. Ez a világos felépítésű nyelvtani gyakorlókönyv könnyen érthető magyarázatokkal és szintezett feladatokkal segíti a gyerekeket a nyelvtani jelenségek megértésében és a szerkezetek begyakorlásában.

Az Oxford Grammar for Schools különlegessége, hogy a nyelvtani tudás aktiválása a négy alapkészséget fejlesztő feladatokon keresztül történik. A könyv lehetőséget biztosít a tanulóknak tudásszintjük felmérésére és önértékelésre is, a tanárok munkáját pedig a Teacher’s Book tesztjei segítik. A DVD-ROM-on a könyv teljes tartalma és hanganyaga megtalálható, ami interaktív táblán, kivetítővel és otthoni tanuláshoz egyaránt használható.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett
irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében
Mi köze mindehhez Nádas Péternek?
Élő Csenge Enikő Apám országa című kötetének bemutatója

Más művészeti ágakról

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Bartók György szerzői estje a Fugában
Az Elérhetetlen című kötet bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés