bezár
 

gyerek

2014. 10. 07.
Szökőév: október 10-ig várják a jelentkezéseket a pályázatra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szökőév: október 10-ig várják a jelentkezéseket a pályázatra A Holokauszt-emlékév alkalmából várják 7-12. osztályos diákok jelentkezését a szegedi Somogyi Könyvtár és a Móra Kiadó közös pályázatára. A pályázatra jelentkezés módosított határideje 2014. október 10.

A pályázat alapjául  Váradi Z. Ferenc Szökőév című regénye szolgál. A könyv szerzője, aki most Washingtonban él, saját élményeit meséli el felnőttek és gyerekek számára egyaránt tanulságos, olvasmányos formában. A könyv egy hiteles krónika a 70 éve történtekről, a magyar holokausztról, a háború végéről, a jókról, rosszakról, közömbösökről és a mindenen túljuttató életerőről.

prae.hu

A pályázatra jelentkezni 2014. október 10-ig lehet, a játék októbertől december végéig tart majd, 5 fordulóban jelentkeznek kreatív feladatokkal a kiírók.

A pályázatról további információk: http://www.mora.hu/palyazatok/szokoev-palyazat.

A könyvről további információk: http://www.mora.hu/konyv/szokoev.

Szökőév

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Platon Karataev: Napkötöző
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés