bezár
 

gyerek

2014. 05. 08.
Parázs – Varázs: Családi hétvége Dunaújvárosban
2014. május 23-25.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tizedik alkalommal rendezik meg Dunaújvárosban a három napos Parázs – Varázs Családi Hétvége Fesztivált. Ilyenkor benépesül a gyönyörű Alsó-Dunapart, hogy megmérettessék magukat a szombati Grillparty versenyen, a kötélhúzásban, szurkoljanak a sárkányhajó versenyen, vagy bulizzanak a kis- és nagyszínpad remek programjain.

prae.hu

Május 23-án, pénteken Vastag Csaba, Dér Heni, Rudán Joe’s  Coda, majd Rúzsa Magdi és zenekara gondoskodik a fergeteges hangulatról. Érdemes előre asztalt foglalni a szombati Grillpartyra, majd miután mindenki kitáncolta magát Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar fergeteges koncertjén, egy remek csapattal nézheti végig hatalmas kivetítőn a BL Döntőt.

Együtt szurkolhatnak Parázs – Varázs Családi Hétvége fesztiválozói a helyi halas üzlet dolgozóinak, akik Guinness Rekordkísérlet keretében, több mint 50 kg halból készítenek Harcsapacalt.

Pénteken Trabarna gondoskodik a program levezetéséről, míg szombaton Polgár Peti is csatlakozik hozzá, aki a nap végére a közönség bevonásával megírja az idei Parázs – Varázs dalt.

Idén Dunaújváros is csatlakozott az Ezer lámpás éjszakája elnevezésű országos rendezvényhez, ahol számos fellépő – pl. For 4 Dance, Majka & Curtis, Supernem –  mellett együtt ereszti fel mindenki a lámpásokat, hogy minden eltűnt kisgyermek hazataláljon.

Emellett számtalan ingyenes foglalkozás, ugráló vár, bábelőadás, technikai bemutató várja reggeltől estig a családokat.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Platon Karataev: Napkötöző
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés