bezár
 

irodalom

2014. 04. 23.
Harcosnak születtünk - a Felébredt Tudat Kiadó a Könyvfesztiválon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mindannyian harcosnak születtünk és mindannyiunkban ott lakik a hős – ahogy ezt a Felébredt Tudat Kiadó lelkes tagjai vallják, és ebben a szellemiségben írják, terjesztik a könyveiket, amelyek egyre népszerűbbek Magyarországon, és fénnyel, bölcsességgel, boldogsággal terítik be hazánk olvasóközönségét.

prae.hu

A közösség tagjai az ősi tanításokat átültetik hétköznapi tevékenységeikbe, ezáltal nem csupán a meditációnak szentelt időt, de egész életüket átjárja a tanítások ereje; erőteljesebbé teszi életüket, jelenlétet biztosít a mindennapokban - a társadalomtól való elfordulás helyett.

A kiadványok letehetetlen, mágikus könyvek: felébresztik az Olvasó belső bölcsességét és boldogságát. Segítségükkel új módon látjuk meg az élet igazságát, hogy valójában mi is az élet értelme. Egyszerű, modern nyelvezetük könnyen megérthetővé teszik az ezoterikus, buddhista tanításokat.

A Felébredt Tudat Kiadó gondozásában megjelenő kötetek jellegükben különbözőek: a könnyedebb olvasmányra vágyók éppúgy megmerítkezhetnek bennük, mint a mélyebb spirituális írások kedvelői. Ami közös bennük, az az egységélmény.

Megvilágosodás Kézikönyve

Ez a misztikus kötet kalandra hív! Gyakorlatai az önfelfedezés útján járók mindennapjaiban nyújtanak segítséget, általuk saját magunkon keresztül tapasztalható meg az igazság. Az önismeret ösvényein egy megvilágosodott mester tanításai adnak útmutatást.

A Megvilágosodás Kézikönyve

Amikor a Fény Felragyog

Ez egy élvezetes és izgalmas könyv, ami hétköznapi emberek rövid történeteit tartalmazza: az ő varázslatos, kalandos, felemelő élményeiket egy megvilágosodott tanítóval. Az olvasó a valódi, megtörtént események hatására megtapasztalhatja, hogy milyen változásokat hozhat, ha találkozik egy modern spirituális tanítóval. Ez egy sorsfordító, élménydús, csodásan könnyed hangvételű könyv, amiről a legtöbb olvasó úgy nyilatkozott, hogy egyszerűen nem tudta letenni...

Amikor a Fény felragyog - könyvborító

Misztikus búvárkodás

Egy gyakorló búvár személyes tapasztalásait, megéléseit mutatja be ez a kötet. Misztikus, víz alatti élményekről számol be, nyelvezete mégis érthető, a mindennapi emberhez szól; mesés története pedig lebilincselő, magával ragadó, mintha mi magunk is követnénk a főhőst az óceán mélyére.

Misztikus búvárkodás - könyvborító

Amerikai zen

Ez a kézitáskában is elférő kötet azoknak a személyes tanácsoknak, javaslatoknak és tanításoknak a gyűjteménye, amit egy amerikai Zendzsi adott a tanítványainak, miközben modern, amerikai zenre tanította őket. Kívánjuk, hogy a szavaiból áradó fény, bölcsesség, erő és humor lepjen meg, és világosítson meg téged is!

Amerikai zen - könyvborító

Bepillantás a megvilágosodásba

A könyv egy megvilágosodott mester bölcsességeinek gyűjteménye. Ezek a gondolatok olyan utat mutatnak, amit mindannyian keresünk, és amiben a lélek megnyugvást talál. Ez a mindennapi életben és a spirituális munkában egy új fejlődési időszakot indíthat el a tudatosságot gyakorló emberek számára.

Bepillantás a megvilágosodásba - könyvborító

Bővebb információ a könyvekről:

www.felebredttudat.hu
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett
irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében
Bemutatták Locker Dávid: Beszédkényszer című verseskötetét

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés