bezár
 

gyerek

2014. 02. 05.
Tündér vagy boszorkány? - Nyerj könyvet!
Beküldési határidő: 2014. február 12.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Békés Utcai Általános Iskola elhagyatott könyvtárában különös dolgok történnek. A könyvtáros néni nevéhez hűen igazán morcos, egyesek szerint egyenesen ijesztő Morcz Aranka. Laci és az ikerlányok, Sári és Dóri, illetve Dóri és Sári azonban szerencsére nem olyan ijedősek. Végül persze az is kiderül, hogy nem minden az, aminek látszik... Játssz velünk, és nyerj könyvet!
Az alábbi három kérdésre várjuk a helyes válaszok betűjelét e-mailben a prae.hu.jatek@gmail.com címre. A tárgy mezőbe írd be: TÜNDÉRBOSZORKÁNY

A levélben add meg neved és telefonszámod, hogy biztosan sikerüljön értesítenünk, ha nyertél. A beküldési határidő 2014. február 12. A helyes választ beküldők közül három nyertes sorsolunk ki, akik Bosnyák Viktória Tündérboszorkány című ifjúsági regényét nyerhetik meg.

        

1. A Tündérboszorkány borítóján szerepel egy ajánlás. Vajon mi a neve annak a szervezetnek, amely szerint ezt a könyvet mindenképpen érdemes elolvasni?

A, Betűfaló Kommandó
B, Tündérkönyvtárosok Szövetsége
C, Aktakukacok Ligája

2. Hogy hívják a regényben szereplő csúf és undok könyvtáros nénit?

A, Morcz Aranka
B, Bosszantó Banya
C, Rút Olga

3. Bosnyák Viktróia számos gyermek- és ifjúsági regényt írt és fordított. Egyik mesekönyve az öt szeretetnyelvet mutatja be, az alcíme: Télen-nyáron karácsony. Mi a címe?
 
A, Tojáslikőr és Mézeskalács
B, Puszedli és Habcsók
C, Beigli és Szaloncukor

          

Bosnyák Viktória
 


Minden valós személy egyszer vehet részt a játékban.
A nyertesek nevét a prae.hu felületén közöljük. A játékosok adataira csak az értesítéshez van szükség, semmilyen más módón nem használjuk fel vagy őrizzük meg ezeket.

 

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés