bezár
 

gyerek

2013. 12. 07.
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat karácsonyi programjai
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A hagyományoknak megfelelően idén karácsonykor is 1500 magyarországi és határon túli hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeket vár karácsonyi programokkal és ajándékokkal a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) Budapesten.

prae.hu

December 20-án 13 órától a Mindenki Karácsonya című rendezvényen háromszáz hátrányos helyzetű gyereket látnak vendégül a WestEnd City Centerben - olvasható a szervezet MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az idén a gyerekek a Budapesti Operettszínház musical-előadásaiból láthatnak részleteket, arcfestésen vehetnek részt, majd átvehetik a támogatók - köztük a szervezet legjelentősebb szponzora, az OTP Bank, valamint a helyszínt tizenharmadik éve biztosító WestEnd City Center - által felajánlott ajándékcsomagokat.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat immár huszonharmadik éve rendezi meg közös karácsonyi programját.

Az Operaházban Csajkovszkij Diótörő című, karácsonyi hangulatot idéző mesebalettjét nézheti meg az ország különböző részeiből és a határon túlról meghívott 1200 hátrányos helyzetű gyerek, akiket az előadás szüneteiben kakaó, szendvics, gyümölcs és édesség vár, a darab végén pedig ajándékokkal teli hátizsákokkal távozhatnak.

A december 22-én 11 órakor kezdődő programra Nagyváradról, a Vajdaságból, Csíkszentdomokosról, Moldovából, az erdélyi Hunyad és Brassó megyéből, Kárpátaljáról és Felvidékről hívnak meg gyerekeket. A karácsonyi rendezvényt az MKB Bank és a Gyermekmentő Szolgálat tizenhetedik éve szervezi meg közösen.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Az Elérhetetlen című kötet bemutatójáról
Átadták az Év Gyerekkönyve Díjakat

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés