bezár
 

gyerek

2013. 07. 10.
Nyári ruhatárukat újíthatják fel a gyerekek a Mini Terminálban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Régi, unalmas ruháikból új, divatos darabokat készíthetnek a gyerekek a Design Terminál kicsiknek szóló, havonta jelentkező Mini Terminál elnevezésű kreatív műhelyében szombaton, a budapesti Erzsébet téren.

prae.hu

A Mini Terminálban július 13-án 10 órától a legkisebbek a régi, egyhangú vagy csak megunt darabokat szakemberek segítségével alakíthatják egyedivé, illetve festhetnek rá például pálmafás tengerpartot, vagy meseautót - közölte a Design Terminál az MTI-vel. A helyszínen "divatfotózás" keretében is megörökítik az elkészült alkotásokat, kiegészítőket.
   
A terminál áprilisban indította el a gyerekeknek szóló kreatív műhelyét. A foglalkozásokon a gyerekek környezettudatos, gondolkodó, valamint értő és elemző hozzáállását szeretnék erősíteni a programot vezető szakemberek.
A gyerekek és szüleik aktívan és együtt is tervezhetnek azért, hogy az egyes anyagokat jobban megismerjék, valamint az alkotásban, a funkcionális, tárgyi és esztétikai gondolkodásban jobban elmélyülhessenek egy-egy konkrét feladat megoldásakor.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés