bezár
 

gyerek

2013. 07. 03.
Reggeli tea Becca Laidlerrel, Bogyó és Babóca plüssök a KEDDshopban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Bogyó és Babóca angol változata, a gyermekek játékos nyelvtanulását is segítő Berry and Dolly 2013. június 14. óta látható a KEDD Animációs Stúdió Youtube csatornáján. Bogyónak, Babócának és a többieknek Becca Laidler angol színésznő kölcsönözte a hangját, vele készítettek interjút a Stúdió munkatársai, hogy bevezessék a kicsiket a kulisszatitkokba. A sorozat rajongóinak jó hír, hogy július 1-jén Bogyó és Babóca plüssfigurák érkeztek a KEDDshopba.

prae.hu

KEDD: Mit gondoltál a Bogyó és Babóca sorozatról első megnézésre?

Becca Laidler: Nagyon tetszett, rögtön megszerettem a zenéjét. Tetszett, pedig nem értettem belőle túl sokat – mivel nem beszélek magyarul. De rögtön megszerettem a dallamokat, azt, ahogy a Napocska hangulata állandóan változik – egyszer boldog, máskor meg szomorú, ahhoz képest, mi történik éppen. A karaktereknek, és magának az animációnak a hangulata rögtön átjött, és még így is, hogy nem beszélem a nyelvet, volt egy olyan érzésem, hogy ez valami nagyon jó dolog.

KEDD: Ki a kedvenc szereplőd a Bogyó és Babócából?

Becca Laidler: Ez nehéz kérdés, mivel mindegyiküket szeretem, tényleg. Azt hiszem, talán Baltazár, a méhecske, mert nagyon szeretek az ő hangján beszélni. Igazi orrhangja van, olyan, amit nem hallunk minden nap, így elég szórakoztató az ő hangján beszélnem.

Bogyó hangja volt a legnehezebb. Ő időnként elég durcásnak és nyűgösnek tűnik, viszont amikor izgatott, vagy hirtelen nagyon boldog lesz, meg kellett bizonyosodnom róla, hogy tartom az ő saját hangszínét, és felismerhető marad a karakter.

Néha azt gondoltam, kezdek kicsit megőrülni, mert gyakorlás közben már teakészítéskor is magamban beszéltem a csigafiú, a katicalány, a dongólány és a többiek hangján. A barátaim pedig csak kérdezgettek, hogy "Te meg mit csinálsz? Mi ez az egész?".



Becca Laidler: Nagyon sok listát írok, szeretek listákat készíteni. Leírtam szavakat, amik segítettek felidézni az adott hangot. Ha olyan karakterről volt szó, aki csak egyetlen epizódban tűnik fel, szükségem volt egy szóra, ami emlékeztett a hangjára, így amikor megszólalt, azonnal tudtam, mit kell csinálni.

Még akkor is, amikor épp nem gyakorlok, hanem vacsorát készítek, takarítok vagy valami hétköznapi dolgot teszek, a különböző hangokon beszélek magamban folyamatosan, amíg a személyiségem részévé nem válnak, és amíg elég szórakoztatóak nem lesznek. Mert úgy gondolom, ha számomra szórakoztató, akkor a közönség számára is az lesz, és pontosan ezt szeretném elérni. Szóval, csak játszom velük, ezt nagyon fontosnak tartom. Nem csak a jó irányt kell megtalálni, hanem közben nagyon sokat lehet szórakozni velük.

Szeretek arra gondolni, hogy valahol a közeli kis parkban sok kis bogár van egyetlen fűcsomón, és egy csiga és egy katica éppen ott beszélget és pihenget. Tetszik az ötlet, hogy ők nagyon is valóságosak.

Július 1-jétől vadonatúj Bogyó és Babóca plüssfigurák kaphatóak a KEDDshopban és a www.keddshop.hu-n. Ősszel megérkezik Baltazár és Pihe is, Gömbi és Vendel pedig a 2014-es év nagy meglepetése lesz.

A Berry and Dolly a KEDD Animációs Stúdió Youtube csatornáján látható.

Forrás: http://www.keddshop.hu/berry_anddolly.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés