bezár
 

gyerek

2013. 06. 17.
Berry and Dolly: Bogyó és Babóca végre angolul a Youtube-on
Tartalom értékelése (4 vélemény alapján):
A KEDD Animációs Stúdióban 2010-ben készült el Bartos Erika meséi alapján a Bogyó és Babóca, 13 mese című, azóta is nagy sikerű sorozat. A mese két főhőse, Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány sok kedves kalandot élnek meg együtt, s közben új barátokat szereznek. 2011-ben készült el a folytatás, a Bogyó és Babóca, 13 új mese. Most pedig elindult a Berry and Dolly, az angol változat szórakoztató nyelvtanulásra is remek lehetőség a kicsiknek
A két főhős és új barátaik bejárják az erdőket, mezőket, vizeket, ezúttal egy léghajóval még az eget is meghódítják, s közben segítenek mindenkinek, akivel útjuk során összetalálkoznak.



A nagy népszerűségnek örvendő sorozatnak azóta több fordítása is elkészült, románul, csehül, szerbül és szlovénul érhető el a KEDD Animációs Stúdió Youtube csatornáján.

Június 14-től Bogyó és Babóca angol változata a Youtube-on


Idei újdonság, a várva-várt angol változat, mely Becca Laidler angol színésznő közreműködésével jött létre. Berry and Dolly premierjére június 14-én, pénteken került sor a Youtube-on, ahol azóta minden nap újabb epizódot nézhetnek meg a sorozat rajongói.

Az angol nyelvű változattal a KEDD a játékos nyelvtanulás lehetőségét kínálja minden kedves rajongónak, valamint a nemzetközi gyerekközönséget szeretné megismertetni egy számukra is érthető, szerethető mese sorozattal.



A rajongóknak további jó hír, hogy hamarosan új Bogyó és Babóca plüssök érkeznek a Keddshopba:
http://www.keddshop.hu/bb_pluss




prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés