bezár
 

gyerek

2013. 06. 09.
A Plüss Gyerekirodalmi Műhely témája: A kőmajmok háza
2013. június 10. 18h, Avar Söröző, 1118 Budapest, Avar utca 31.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Több fórumon is az év legjobb gyerekkönyvének (IBBY 2013, Magyar Narancs 2012) választották Tasnádi István A kőmajmok háza című ifjúsági regényét. Mi a titka? Erre keresi a választ a következő Plüss műhely.

prae.hu

2013. június 10-én, szerdán 18 órától az Avar Söröző árnyas kertjében (1118 Budapest, Avar utca 31.) Keresztesi József vezetésével beszélgetnek, és elemzik közösen Tasnádi István többszörös díjnyertes történetét.

A műhelyről a blogon és a Facebook csoport oldalán, a negyedik Plüssről pedig a Facebook esemény oldalán tudhat meg többet.

A Plüss Gyerekirodalmi Műhely keretében szakmailag elismert előadókat (illusztrátorokat, irodalomtörténészeket, pszichológusokat, kritikusokat) kérnek fel, hogy tartsanak előadást, vezessenek szemináriumokat a gyerekirodalomról és a hozzá szorosabban kapcsolódó tudományterületekről.


nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés