bezár
 

gyerek

2013. 06. 08.
A Bogyó és Babóca angol változatának premierje a Youtube-on június 14-én
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A KEDD Animációs Stúdió 26 részes Bogyó és Babóca sorozatának elkészült várva-várt angol változata, a Berry and Dolly. A már jól ismert szereplők hangját Becca Laidler angol színésznő kölcsönözte.
Berry and Dolly premierjét június 14-én, pénteken tartják a KEDD Youtube csatornáján, ahol minden nap újabb epizódot nézhetnek meg a rajongók.

Becca Laidler, a Bogyó és Babóca angol hangjának felvétele közben

 

KEDDnetwork — A KEDD Animációs Stúdió Youtube csatornája
 

A KEDDnetwork nemzetközi hálózat, amely a YouTube kiemelt partnere, főleg a kisgyerekeket, az iskolás és fiatal felnőtt korosztályt szólítja meg, számukra nyújt minőségi, izgalmas online közösségi felületet, amely a különleges, keresett és nagyon szeretett alkotások gyűjtőhelye.

A csatorna kiemelt tartalmai közé tartozik a Bogyó és Babóca sorozat, melyet magyarul, románul, csehül, szerbül és szlovénul vetítenek. A KEDD egyik legfontosabb partnere a Kecskemétfilm (Magyar népmesék, Mesék Mátyás királyról, Leo és Fred), és a C.A.K.Ó. Stúdió (homok- és gyurmaanimációk). Megtekinthetőek a csatornán M. Tóth Géza, a KEDD Animációs Stúdió vezetőjének egyedi alkotásai is.

Június 14-től pedig a Berry and Dolly sorozat darabjai is, a játékos nyelvtanulás lehetőségét kínálva a legkisebbek számára.

<iframe width="420" height="236" src="http://www.youtube.com/embed/ppojvgASiDY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>





prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
gyerek

Családi program 2024. június elsején

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés