bezár
 

irodalom

2013. 04. 11.
A Harmat Kiadó újdonságai
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Könyvfesztivál újdonságok a Harmat Kiadótól

prae.hu

Henry Cloud – John Towsend
Párhatárok


250 oldal, 2013
Ára: 2500 Ft


A házasságban fontos, hogy a partnerek egészséges énhatárokkal rendelkezzenek. A megfelelő személyes határok segítenek a problémák megoldásában, a kommunikációban, a konfliktusok kezelésében, illetve abban, hogy a párok felelősséget vállaljanak önmagukért és a kapcsolatukért.

Kevin Leman
Péntekre új gyerek


240 oldal, 2013
Ára: 2500 Ft


Józan ész, humor és néhány egyszerű stratégia – tanácsolja a népszerű pszichológus szerző. Ötnapos akcióterve segít a hatalmi játszmák és csatározások kiküszöbölésében, és felkészíti a szülőket arra, hogy gyermekeiket kölcsönös tiszteletre, szeretetre és felelősségérzetre neveljék.

Gary Chapman – Paul White
A munkahelyi elismerés öt nyelve


226 oldal, 2013
Ára: 2500 Ft


Hogyan alakítható ki olyan munkahelyi légkör, amely jobb teljesítményre ösztönzi a munkatársakat? Milyen szerepet játszik az elismerés a munkatársak motiválásában, és hogyan alkalmazható ez a gyakorlatban? A szerzők ezúttal a szervezetek hatékony működésének módjait tárják fel.

C. S. Lewis
A ló és kis gazdája


224 oldal, 2013
Ára: 1980 Ft


A Narnia krónikáinak harmadik kötetében sötét viharfelhők gyülekeznek az égen: Calormen felől titkos cselszövés árnya fenyeget. A négy kalandor – Shasta, Aravis, Bree és Hwin – váratlanul az események középpontjába csöppen, és megkezdődik a reménytelennek tűnő harc az idővel.

C. S. Lewis
Caspian herceg


224 oldal, 2013
Ára: 1980 Ft


A Narnia krónikái negyedik kötetében az ősi Narnia felébred évszázadokig tartó álmából, és Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrényből megismert négy testvér – Peter, a nagy király, Edmund, Susan és Lucy – is visszatér. A könyvből 2008-ban azonos címen készült mozifilm.

James Bethan
101 kép és szó bibliai történetekhez


26 oldal, 2013
Ára: 2200 Ft


Bárka, holló, Jónás, parittya, jászol és pálmaág… A kartonált lapokon 101 színpompás kép és egy-egy találó összefoglaló mondat ismerteti meg a kicsiket a Biblia legalapvetőbb történeteinek szereplőivel, kifejezéseivel. A könyvet ajánljuk nézegetésre, esti imádsághoz és meséléshez.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében

Más művészeti ágakról

art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés