bezár
 

gyerek

2013. 04. 06.
Gyermek szereplőket keresnek doku-animációs kisfilmhez
Jelentkezési határidő: 2013. április 30.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A DocuArt Filmművészeti Központ és a 10ből1 stábja doku-animációs kisfilmhez keres 6-14 éves korú gyerekeket szereplőnek. Olyan gyermekek jelentkezését várják, akik csak pár hónapja, illetve néhány éve élnek Magyarországon. A téma "a költözés, megérkezés egy ismeretlen országba, elszakadás a régi barátoktól, beilleszkedés az újak közé, a változás és a másság elfogadása."

prae.hu

"Ha szeretsz rajzolni, és egy végtelen hosszú rajzpapírra másokkal együtt Te is szívesen felrajzolnád az emlékeidet és az élményeidet, valamint kamera előtt is szívesen elmesélnéd a történetedet, jelentkezz!" - áll a felhívásban.

Jelentkezni e-mail-ben lehet. A levélben várják a gyermek nevét, életkorát, egy általa készített rajzot (saját magáról vagy a témáról), valamint egy fotót gyermekről. A levélben a szülők telefonszámát is kérik megadni, hogy a stáb fel tudja venni velük a kapcsolatot.

Azok a gyermekek, akiket egy személyes találkozás után kiválasztanak, meghívást kapnak egy két napos játékos táborba, ahol sok játék és rajz mellett interjúkat is készítenek velük. Az itt készített rajzokból és az elmesélt történetekből egy professzionális filmes stáb egy 10 perces animációs filmet készít.

A jelentkezéseket az 1in10film@gmail.com email címre várják.

Jelentkezési határidő: április 30.

Az eredeti felhívás megtekinthető itt:
Felhívás gyerekeknek

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Átadták az Év Gyerekkönyve Díjakat
gyerek

Családi program 2024. június elsején
Könyvbemutató másképp

Más művészeti ágakról

irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés