bezár
 

gyerek

2012. 09. 12.
Hetedhét Piknik gyerekfesztivál
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kicsiket és nagyokat egyaránt vár a Hetedhét Piknik családi rendezvénysorozat idei második eseménye vasárnap az Akvárium Klub füves területén, ahol minden a zöld színről, a környezetvédelemről és a környezettudatos gondolkodásról szól majd.

prae.hu

 A Hetedhét egy minden hónapban jelentkező rendezvénysorozat, amely a családos, gyermekes közönségnek nyújt kikapcsolódást koncertekkel, színházi produkciókkal, iparművészeti alkotóhelyszínekkel és közösségi programokkal a klub szabadtéri területein.

A sorozaton minden hónapban új témát járnak körül a programfelelősök, így a vasárnap másodszorra jelentkező Hetedhéten minden a zöld szín körül forog majd - adták hírül közleményben a szervezők.

    A nap az Árgyélus és Tündér Ilona című interaktív mesejátékkal indul, majd zenés programokkal, táncházzal és Gryllus Vilmos-koncerttel folytatódik. Azok a bátor gyerekek, akik ügyesen teljesítik a játékos próbatételeket, mesebeli drágaköveket nyerhetnek a koronájukra, és így Zöld Királyfikká és Zöld Királylányokká válhatnak.

    Egész nap látogatható egyebek mellett a zöld játszórét, ahol újrahasznosított anyagokból készült ügyességi játékokkal lehet játszani, a tündérflotta alkotóprogram, amelyen iparművészek segítenek a gyerekeknek újrahasznosított anyagokból ékszereket és játékokat készíteni, a békanézegetőben különleges békákat lehet majd testközelből megvizsgálni, a Nagy Terv Egyesületnél pedig környezetvédelmi társasjátékokkal mérhetik össze tudásukat kicsik és nagyok.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
gyerek

31. Kabóciádé Családi Fesztivál
Szinvai Dániel: Párhuzam

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés