bezár
 

gyerek

2012. 07. 21.
A halászatról a Mezőgazdasági Múzeumban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Folyók között mi terem? címmel ingyenes programokon ismerhetik meg az érdeklődők a magyarországi halfajokat, a halászhálószövés rejtelmeit és az ártéri gazdálkodást a Mezőgazdasági Múzeumban július 28-án szombaton.

prae.hu

A Tavasztól-őszig magyar tájakon című programsorozat utolsó előtti állomásán ingyenes családi programokat kínálnak a látogatóknak - közölte az MTI-vel a Magyar Mezőgazdasági Múzeum.

Szombaton a gyerekek halfelismerő- és pecajátékon, kézműves foglalkozáson, halászhálószövésen vehetnek részt, és nekik muzsikál Szűcs Judit és a Kerek Erdő Zeneműhely. Zöldségeket, gyümölcsöket, eperbort és perecet kóstolhatnak, busapaprikásból falatozhatnak és vásárolhatnak is a látogatók.

Bemutatkozik a Balaton-felvidéki és a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság: a területükön található vizes élőhelyek világáról és az ártéri gazdálkodásról tartanak előadásokat. A felnőttek tárlatvezetésen tekinthetik meg A halászat története Magyarországon című kiállítást.

A Tavasztól őszig magyar tájakon című programsorozat célja az, hogy segítse a gazdálkodók, a kézművesek, a gyógynövénytermesztők, az állattartók és a városi emberek találkozását. A programsorozatot a Vidékfejlesztési Minisztérium és a Magyar Mezőgazdasági Múzeum szervezésében, a nemzeti park igazgatóságok közreműködésével rendezik meg. A záróeseményt "Gazdag ősz - ...meghozta gyümölcsét" címmel szeptember 29-én tartják meg - olvasható a múzeum tájékoztatójában.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés