bezár
 

gyerek

2012. 05. 28.
Jótékonysági fesztivál az Akvárium Klubban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A budapesti Akvárium Klub ad otthont június 2-án a hazai underground és rockzenei élet széles palettáját felvonultató jótékonysági fesztiválnak, melynek célja a hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok táboroztatásának támogatása.

prae.hu

A Hangra banda! című rendezvényen fellép Kardos-Horváth János és a K2, az Anna and the Barbies, a Retro School Band, a Hollywood Rose, a Supernem, a Crescendo, a ProtoCall és DJ Dominique. Az este hattól másnap hajnalig tartó fesztiválon a koncertek mellett családi programok, a többi között a Hahó együttes műsora, szélforgó-készítés, agyagozás, drámajáték, bábozás és ügyességi akadálypálya várja az érdeklődőket - közölte a rendezvény kommunikációjával foglalkozó cég az MTI-vel.

A fesztivál teljes belépődíjából származó bevételt a szervező Szívvel-Lélekkel Alapítvány a rászoruló gyermekek és fiatalok táboroztatására fordítja. Az alapítvány az önkéntesekből álló KÖSZI Egyesület támogatója, mely évente 300 gyermeknek, fiatalnak szervez nyári és évközi közösségépítő, készségfejlesztő, életvezetési táborokat, emellett további 1000 fiatalt ér el iskolákban és helyi közösségekben szervezett programjaival. A táborozó fiatalok kétharmada anyagi vagy családi helyzete miatt hátrányos helyzetben van. A táborozásokat az alapítvány finanszírozza, és ezt a jótékonysági koncertet is az anyagi források megteremtése érdekében rendezi. Ebben partnerre találtak a fellépő zenészekben, akiknek önkéntes közreműködésével és baráti segítségével jön létre a rendezvény.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés