bezár
 

gyerek

2012. 03. 08.
III. Vadas Gála az FMH-ban - jótékonysági est a Vadaskert Iskolának
2012. március 25. 15h, Fővárosi Művelődési Ház, 1116 Budapest XI. kerület Fehérvári út 47.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Vadaskert Fejlesztő és Felzárkóztató Általános Iskola azoknak a pszichés problémával küzdő gyermekeknek az általános iskolai nevelését, oktatását szándékozik orvosolni, akik megoldatlan beilleszkedési, magatartási és/vagy tanulási zavarral küzdenek. 2012. március 25-én vasárnap 15.00 órai kezdettel nagyszabású gálát rendeznek a Fővárosi Művelődési Ház színháztermében az iskola javára.

prae.hu

A Vadaskert Fejlesztő és Felzárkóztató Általános Iskolában a nehezen tanuló, sérülékeny, alkalmazkodni nehezen tudó, vagy épp képtelen gyerekek részére olyan iskolai légkör megteremtését szorgalmazzák, ahol jobb, sikeresebb tanulónak élik meg magukat, akiket társaik és tanáraik kedvelnek, szüleik elfogadnak. Különös figyelmet fordítanak azokra a nevelési módszerekre, amelyek a gyermek személyiségfejlesztését annak érdekében alakítja, hogy az egyéni siker, konstruktivitás olyan értéket jelenthessen, amelyek a tanulók és a közösség számára egyaránt értékesek.

2012. március 25-én vasárnap 15.00 órai kezdettel nagyszabású gálát rendeznek a Fővárosi Művelődési Ház színháztermében az iskola javára.

Díszvendég: Pécsi Ildikó színművésznő

Műsorvezetők: Dorogi Gabriella és Huzella Péter

Fellépnek többek között: Vastag Csaba, egykori X-Faktor döntős énekes, valamint fiatal és nagyon tehetséges musical énekesek, mint Bajza Viktória, Ruzicska László, Kecskeméti Róbert, Veréb Tamás, Borbély Richárd, Szatmári Gábor, Fejes Szandra, Borszéki Éva, Virsinszki Zoli, Diószegi Kiki és Csordás Balázs, Máthé Beáta, Stróbel Dóra, Kristóf Dániel, Reith Ferenc

Ezen kívül a gála egyik exkluzív vendége a Harmonia Garden zenekar.
A formáció egy 2006-ban alakult héttagú hazai zenekar, különleges stílusötvözettel. Ebben a nem mindennapi kertben (sőt: inkább kerthelyiségben) klasszikus slágereket, ismert filmbetétdalokat - olyanokat, mint a Sunny, a Pacsirta vagy a Pump Up The Jam - hallhatnak a vendégek autentikus csárdással, bossa novával, francia manuche swinggel, tangóval, dzsesszel, és django stílussal ötvözve. A zenekar muzsikája egyszerre szórakoztató és ínyenceknek szóló csemege.

Jegyár: 2.000 Ft/fő, nyugdíjasoknak: 1.000 Ft/fő, gyerekeknek: 500 Ft/fő.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Renaud-Delage: Gru 4
Átadták az Év Gyerekkönyve Díjakat

Más művészeti ágakról

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés