bezár
 

gyerek

2012. 03. 09.
Itt egy kritika, ott egy ajánló
Hamarosan indul a prae.hu és a Könyvmutatványosok közös sorozata
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A prae.hu gyerekrovata a Könyvmutatványosok szerzőcsapatával együttműködve új sorozatot indít útjára, melyben egyazon könyvről az egyik weboldalon egy kritikát, a másikon pedig egy ajánlót lehet majd olvasni.

prae.hu

A sorozat célja olyan külföldi könyvek bemutatása, melyek a Könyvmutatványosok  külföldön élő magyar szerzői számára valamiért érdekesnek, izgalmasnak bizonyultak. Elsőként Hamar Nóri ír majd Oliver Jeffers The Incredible Book Eating Boy (azaz magyarul Az elképesztő könyvfaló fiú) című könyvéről kritikát a prae.hu gyerekrovatába és ajánlót a Könyvmutatványosok oldalára.

Oliver Jeffers, aki egyben a könyv illusztrátora, így mutatja be története főszereplőjét saját weboldalán: "Henry szereti a könyveket, de nem pont úgy, ahogy te, vagy én.  Henry ENNI szereti a könyveket. És ami a legjobb az egészben: minél több könyvet eszik, annál okosabb lesz." Hogy mi történik Henryvel és hogy miben rejlik az egész könyv zsenialitása, hamarosan kiderül sorozatunk első írásából.


nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Szinvai Dániel: Párhuzam
gyerek

Családi program 2024. június elsején

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés