bezár
 

gyerek

2012. 02. 16.
Mézescsupor: rajzpályázat gyerekeknek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A méhészkedéssel, a méhek életével és a méz fogyasztásával kapcsolatos témakörökben pályázhatnak óvodások, alsótagozatos, felsőtagozatos és középiskolás tanulók a Mézescsupor címmel meghirdetett rajzpályázatra.

prae.hu

A Palóctáj Méhész és Környezetvédő Egyesület és az Ipolyszakállosi Ipolyvölgye Méhészszervezet ebben a négy korcsoportban hirdeti meg a rajzpályázatot.

Az A/4-es méretű rajzlapon tetszőleges technikával készült pályaműveket február 25-ig várják a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ címén: 2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem útja 50. Pf. 13.

A rajzlap hátoldalán a pályázó nevét, életkorát, óvodája, iskolája címét, a felkészítő nevét, telefonszámát kérik feltüntetni. A csoportosan küldött pályázati anyagok esetén az intézmények listát is készítsenek az előbbi adatokkal a beküldött munkákról.

A legjobb pályaműveket március 17-én, az Ipolymenti Méhésztalálkozó alkalmából a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési Központban kiállítják, a legszebb alkotásokat egyénileg díjazzák - olvasható az Országos Magyar Méhészeti Egyesület honlapján.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bartók György szerzői estje a Fugában
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés