bezár
 

gyerek

2012. 01. 15.
Felvételi központ a veszprémi Pannon Egyetemen
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Országosan is egyedülálló felvételi tanácsadó központot indított a Pannon Egyetem - tájékoztatta Dallos-Biró Viktória, a rektori hivatal munkatársa az MTI-t.

prae.hu

A központ célja, hogy a törvényváltozáshoz, a felvételi eljárás változásához kapcsolódó kérdésekre választ adjanak az érdeklődőknek, és lehetőséget ajánljanak azoknak a felvételizőknek, akik szociális helyzetük miatt nehéz döntési helyzetbe kerültek a keretszámok miatt - közölte.

Dallos-Biró Viktória tájékoztatása szerint a felvételi tanácsadó központ irodáiban az érdeklődők információt kaphatnak a Pannon Egyetem öt karáról, alap- és mesterszakokról, felsőfokú szakképzésekről, felvételiről, jelentkezési lap kitöltéséről, kollégiumokról, ösztöndíj-lehetőségekről, szolgáltatásokról, és egyéb, az egyetemmel, jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseikre válaszolnak.

A központ munkanapokon 15 és 18 óra között várja az érdeklődőket Veszprémben az egyetem B épületében, ezenkívül Keszthelyen és Nagykanizsán is adnak tájékoztatást. A központ irodái mindhárom városban a felvételi lapok beadásának határidejéig, február 15-ig tartanak nyitva - tette hozzá Dallos-Biró Viktória.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés