bezár
 

gyerek

2011. 11. 18.
Látványos fizika a Gyerekvilág kiállításon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
November 18-tól 20-ig kerül megrendezésre a Gyerekvilág kiállítás a Budapest Sportarénában. A kiállítás egyben nagyszerű szabadidős esemény, programjai a 12 év alatti gyermekek életének és nevelésének fontos témáját érintik. Színpadi műsorok és stand foglalkozások, mint az Alma együttes koncertje, a Kincs Magazin kézműves standja, fogápolási tanácsadás, vagy beltéri sípálya várja a látogatókat.

prae.hu

A Da Vinci Learning TV-csatorna is jelen lesz az eseményen, hiszen egyik kiemelt célcsoportja a 12 év alatti korosztály, küldetése, hogy a tévénézést hasznos élménnyé változtassa az egész család számára. A TV műsorok ezúttal a csatorna partnerei által elevenednek meg, a színpadon például élő állatok formájában.

A gyermekvilág kiállításon valóságos gyermekparadicsom várja a kicsiket, amíg a szülők nyugodtan informálódhatnak, nézelődhetnek. Kalandpark, sípálya, játszóház és rengeteg különleges program várja a látogatókat! A Kincs Magazin standján kézművesfoglalkozás és mikulás posta várja gyerkeket. Akik megírják kívánságaikat azok között minden nap nyereménysorsolást tartanak. A Da Vinci Learning Tv-csatorna naponta több színpadi műsort támogat, standján pedig a tudományé a főszerep. A csatorna műsorstruktúráját úgy állították össze, hogy az megkönnyítse a tanulás folyamatát, és életre hívja a könnyed, tévénézés közbeni tanulást, ahol nézőiket játékosan arra ösztönzik, hogy részt vegyenek az izgalmas válaszok megtalálásában. Ennek jegyében a Gyerekvilág kiállításon a Csodák Palotájával és a Tropicariummal közös standon igyekeznek majd lenyűgözni a kicsiket és szüleiket egyaránt kézzel fogható, kicsit tudományos és szórakoztató programokkal. A standon lesz ördöglakat, palack röptetés és szívószálból duda készítés is, illetve ajándékokért Edupress Tudáspróba kérdőív kitöltés. A Tropicarium a Da Vinci Learning régi partnere, a TV-ben látott természetfilmek általuk elevenednek meg a Gyermekvilág kiállításon! A szó szoros értelmében testközelbe kerül a barátságos kígyó, gekkó és pók, de dél-amerikai csótány és mórteknős is várja a simogató gyerekkezeket. A kiállítás ideje alatt naponta kétszer kvízkérdések jutalamként Da Vinci állatos palkátok találnak gazdára.

A színpadi programfolyamban a Da Vinci Learning partenre, a Csodák Palotája naponta három alkalommal látványos kísérleteket mutat be. De a Tropicarium is színpadra viszi minden nap a természet élő csodáit a Da Vinci Learning ajánlásával. Az oktató TV-csatorna képviselője szerint az ilyen események nagyszerű lehetősget nyújtanak a személyes kapcsolatra, nem csak a csatornával, hanem magával a tudománnyal. Mert a felfedezés öröm!
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Renaud-Delage: Gru 4
gyerek

Családi program 2024. június elsején

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés