bezár
 

gyerek

2011. 10. 22.
„Anyuval Táncolok” - a Balansz Tánciskola pályázata ovisoknak
Beküldési határidő: 2012. január 15.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Balansz Tánciskola újra meghirdeti pályázatát „Anyuval táncolok” címmel ovisok (3-6 éves korig) és családjuk számára. A Balansz Tánciskola 2011-ben is szerepet szeretne vállalni az óvodások és családjuk egészségtudatos életének megvalósításában. Empirikus adatgyűjtések eredményei azt mutatják, hogy egy családon belül az anya sporthoz való viszonya a domináns.

prae.hu

Ezért fontos, hogy már az óvodás kor kezdetén az anyukák példát mutatva érdekes, játékos mozgás, például a tánc segítségével ismertessék és szerettessék meg a mozgás örömét. A kicsik a kreativitást, fantáziát szabadon engedő természetes mozgásokra épülő foglalkozások során könnyebben motiválhatóak. A sikerélmény pedig olyan pozitív impulzusokat alakít ki bennük, melyek segítségével egyre inkább feltámad bennük az igény a testmozgás iránt.

Az óvodás szívesen táncol, melynek során sokszor a felnőttek mozgását utánozza, követi. És mivel szívesen táncol, könnyen sikerélménye lesz, ha megtanul egy új mozdulatsort. Minden új fizikai teljesítmény megünneplése a kisgyermek magabiztosságát erősíti, ami fontos segítség ahhoz, hogy újabb kihívásokkal birkózzon meg.

Kedves Anyukák, Gyerekek!
Táncra fel!


A részletek:

Kedves Pályázó!

Mit várnak Tőled?

3 kategóriában várják a pályamunkákat:
1. Rajz*
2. Fotó**
3. Videó***

*A rajzokat bármilyen technikával (színes ceruza, zsírkréta, festék, stb.), maximum A/4-es méretben készítheted.
**Színes, és fekete-fehér fotókat is várnak. Kérj meg valakit a családból, hogy fényképezzen le, amint anyuval táncolsz.
*** Színes, és fekete-fehér videókat egyaránt várnak. Kérj meg valakit a családból, hogy telefonjával, vagy kamerával vegye fel, amint anyuval táncolsz. Táncoljatok önfeledten! Nem a koreográfia, hanem az összhang a lényeg!

Egy személy akár mindhárom kategóriában is pályázhat, kategóriánként legfeljebb 1-1 pályaművel.


Miről szóljon a pályázatod?
Téma: Hogyan táncolok anyuval közösen


Mit nyerhetsz?
A rajzok, fotók, videók felkerülnek a Balansz Facebook oldalára, ahol szavazni lehet rájuk. Ha Te leszel az egyik a három legtöbb szavazatot (Like/Tetszik) kapott pályamű beküldője közül 5 alkalmas Balansz táncbérletet nyersz, melyet anyukáddal együtt felhasználhatsz a Balansz Tánciskolában. A legsikeresebb pályaművekből főváros több helyszínén kiállítás szerveznek 2012. 02-05. hó között. Mindhárom kategóriából 1-1 nyertest hirdetnek ki.


Meddig küldheted be a pályázatod?
Beadási határidő: 2012. január 15.


Hol szavazhatsz?
A Balansz Facebook oldalán szavazhatsz a Neked tetsző pályaművekre. Egy ember több pályaműre is szavazhat.

Hogyan juttathatod el alkotásod hozzánk?

E-mailben elküldheted az info@balansz.net címre és a szervezők felteszik a Balansz Facebook oldalára. Tárgyként jelöld meg „Balansz Tánc pályázat”

Elküldheted levélben is (a szervezők feltöltik a Balansz Facebook oldalára) a Modart Művészeti és Divatiskolába: 1132 Budapest, Váci út 60. A borítékra írd rá: BALANSZ TÁNC.

Leadhatod személyesen a Balansz Tánciskola helyszínein: a Modart Művészeti és Divatiskolában, cím: 1132 Budapest, Váci út 60.


Kedves Szülők/Gondozók!


A következő adatokat küldjék el, hogy értesíteni tudják Önöket az eredményről:
>a kis piktor neve és életkora
>a szülő/gondozó neve, elérhetősége (telefon, és e-mail cím)
>a Facebookra feltöltött képek nevében, vagy a képaláírásban legyen benne a beküldő neve, életkora és több pályázat esetén a pályázat sorszáma (pl.
Kis_Bianka_2.jpg).

A nyerteseket e-mailen, vagy telefonon értesítik, illetve a honlapon és a Facebook oldalon is kihirdetik az eredményeket.


További információ:
www.balansz.net
info@balasz.net
http://www.facebook.com/balansz

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés