bezár
 

gyerek

2011. 09. 27.
Süni és Vadon Országos Csapatvetélkedők
Jelentkezési lapok feladási határideje: 2011. október 15.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Süni ökológiai gyereklap és a Vadon tudományos-ismeretterjesztő folyóirat a 2011. őszétől is megrendezi tanéven át tartó ökológiai vetélkedőit. A részvétel ingyenes!

prae.hu

A Süni Vetélkedőre 4-5. évfolyamos, a Vadon Vetélkedőre 6-7. évfolyamos diákok négyfős csapatait várjuk, egy szervező pedagógus (esetleg szülő) kíséretében. A verseny szeptember-október hónapoktól indul.

Három írásbeli forduló levelezős rendszerben zajlik, ahol a felkészülés alapja a Süni ill. Vadon magazinok három, egymást követő száma. Az ökológiai tematikájú anyag feldolgozásán keresztül egyéb készségek, kompetenciák fejlesztését célozzuk.

Három írásbeli forduló után kerül kiválasztásra az a 12-12 csapat (48-48 diák és 12-12 csapatszervező pedagógus), aki részt vehet a vetélkedő döntőjén. A SÜNI vetélkedő döntője 2012. áprilisban, a VADON vetélkedő döntője 2012. májusban lesz.

A versenyre csapatot nevező pedagógusok/iskolák ajándékba kapnak egy példányt a Barangoló ökológiai társasjátékból és egy éves előfizetést a Süni ökológiai gyereklapra és a Vadon tudományos- ismeretterjesztő folyóiratra.

Jelentkezési lap és bővebb információk letölthetőek itt!


Több információ: http://www.goncol.hu/

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés