bezár
 

gyerek

2011. 09. 25.
Sportnap a Rex Állatszigeten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Koncertek, örökbefogadásra váró állatok bemutatkozása és csincsilla-kiállítás várja az érdeklődőket október 1-jén az állatok világnapja alkalmából rendezett ingyenes sportnapon a budapesti Rex Állatszigeten.

prae.hu

A nagyszínpadon fellép mások között az Alma együttes, Huzella Péter és a NemAdomFel zenekar. A kisszínpadon az örökbefogadásra váró cicák és kutyák mutatkoznak be, a füves téren flyball, őrző-védő bemutató és kutyakeresés GPS-szel színesíti a programokat. A látogatók megtekinthetik A három kismalac című előadást, láthatnak csincsilla-kiállítást, állatokat simogathatnak és kézműveskedhetnek.

A Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság bemutatja, hogy miképpen lehet fizioterápiával rehabilitálni a sérült kisállatokat.

A rendezvényen a Rex Kutyaotthon Alapítvány megnyitja Macskamentő állomását: az állatok hatalmas külső-belső kifutót kapnak, valamint saját karantént és orvosi rendelőt. Erre a fejlesztésre azért volt szükség, mert annak ellenére, hogy a kutyaotthon elsősorban kutyák mentésére "szakosodott", napi rendszerességgel fogadnak be elárvult kiscicákat is.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Könyvbemutató másképp

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés