bezár
 

gyerek

2011. 09. 14.
Ringató évadnyitó - Ezer anya énekel a Millenárison
2011. szeptember 24., 10-16h, Budapest, Kis Rókus u. 16-20.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Rendkívüli évadnyitó eseményre készül a Ringató a Millenárison. Egy Nagy Ringatóra invitálnak minden édesanyukát és apukát a csemetéivel. A program kézműves foglalkozások, tanulóbicikli, babahinta, mesesarok és Szalóki Ági Gingalló koncertje mellett helyet ad szakmai beszélgetéseknek is, és valóban sor kerül a Nagy Ringatóra is, mely alkalmából a tervek szerint ezer anya énekel együtt, ezernyi gyermekével. Vendég a tiszteletbeli "Ringatós", Marék Veronika.

prae.hu

Program:

10.00 Kapunyitás, vásár (népi hangszerek, kerámiák, bábok, hordozókendő, textilek, puhatalpú babacipő, stb...), játék és mesesarok, kézműves foglalkozások kezdése!

Beszélgetés a meghívott szakértőinkkel: gyermekorvossal, pszichológussal, gyógytornásszal, logopédussal, gyermekrajzelemzővel, sok más tanácsadóval.

11.00 Ünnepélyes évadnyitó, megnyitja Marék Veronika a Kippkopp, Boribon és más mesék édesanyja

11.15 NAGY RINGATÓ – Ezer anya énekel együtt, ezernyi gyermekével (foglalkozásvezető Gróh Ili és kolléganői)

12.00 Játék- és mesesarok, ismerkedés a tanulóbiciklivel, a babahintával, kézműves foglalkozások, beszélgetés szakértőinkkel, vásár...

13.00 Ringató - Énekeljünk együtt magyar népdalokat! - könyvbemutató, dedikálás, a könyv CD mellékletéből ízelítőt énekel Szalóki Ági, Venczel Mónika, Márczi Anna, Nemcsics Kinga és Holló Noémi

14.00 Bemutatkozik az Óbudai Népzenei Iskola, gyermektáncház, muzsikáló, táncoló gyerekekkel.

15.00 Szalóki Ági Gingalló koncertje


Időpont és helyszín:
2011. szeptember 24., 10-16h,
Millenáris, Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

Belépő: 1500 Ft/felnőtt, gyerekeknek ingyenes.

Jegyekről a foglalkozásvezetőknél lehet érdeklődni az egyes Ringató helyszíneken, de internetes vásárlásra is van lehetőség a Ringató honlapján. ("Jegyvásárlás" menü)
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Platon Karataev: Napkötöző
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés