bezár
 

gyerek

2011. 09. 03.
Hétvégi piknik a József Attila lakótelepen
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Palacsintasütő verseny, koncertek és táncbemutatók is várják az érdeklődőket a jövő hétvégén a budapesti József Attila lakótelepen.

prae.hu

Szombaton a Brass Cirkusz Méhes Csabával nyitja a napot, majd a Dési Huber Művelődési Központ és a Showtime Budapest Táncstúdió akrobatikus rock'n'roll táncosait és a Harmónia Balett előadását tekintheti meg a közönség. A programban helyet kap a nagy palacsintaverseny eredményhirdetése, mesék és bohócműsor a legkisebbeknek, a Budapest Bár, Ferenczi György és a Rackajam koncertje az idősebbeknek. A gyerekek a Drazsé Kézműves Műhely közreműködésével kreatív foglalkozásokkal, sportvetélkedőkkel, mozgásos, ügyességi és szellemi játékokkal is tölthetik az időt. A Lábita Bábszínházban Csernik Szende mesél, fellép Rudi bohóc és bemutatkoznak a Szivárvány Színiiskola növendékei is.

Vasárnap Ferencváros nemzetiségi közösségei és hagyományai kapnak szerepet. Idén is lesz ünnepi mise az ecseri úti Szent Kereszt plébániatemplomban, majd világzenei együttesek és nemzetiségi táncházak szórakoztatják az érdeklődőket. A programsorozatot a Napra Zenekar népzenei-világzenei koncertje zárja - közölte Ferencváros önkormányzata az MTI-vel.

A látványos színpadi produkciók mellett egész hétvégén kézművesek és vásározók árulják portékájukat, és az árusítás mellett tanítgatják is az érdeklődő gyerekeket és felnőtteket egy-egy mesterség fortélyaira.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés