bezár
 

irodalom

2011. 04. 06.
Ligeti György: Úristen, megint tréning!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Miért rándul össze a gyomrod, ha azt a szót hallod, hogy „tréning”? Hol van a hiba? Mi a különbség a csapatépítés és a berúgás között? És ez utóbbi hogyan szolgálja a szervezet fejlesztését? Milyen nehézségeket okozhat egy tréning helyszíne? Mi a szervezet vezetőjének és mi a tréner felelőssége? Miért ülünk körben a megbeszélés során? Hogyan járul hozzá a tréning egy cég üzleti sikeréhez? És hogyan nem?

prae.hu

Ezekre a kérdésekre ad választ a könyv. A szerző tizenöt éve dolgozik a felnőttképzésben, illetve oktat különböző európai egyetemeken. Saját üzleti szervezetét a könyvben olvasható elvekre építi – egyelőre sikerrel.

Miért rándul össze a gyomrod, ha azt a szót hallod, hogy „tréning”? Hol van a hiba? Mi a különbség a csapatépítés és a berúgás között? És ez utóbbi hogyan szolgálja a szervezet fejlesztését? Milyen nehézségeket okozhat egy tréning helyszíne? Mi a szervezet vezetőjének és mi a trénernek a felelőssége? Miért ülünk körben a megbeszélés során? Hogyan járul hozzá a tréning egy cég üzleti sikeréhez? És hogyan nem?  

A kötet az Alexandra Kiadó cégcsoportjához tartozó M-érték Kiadó gondozásában a XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra jelenik meg.




nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Élő Csenge Enikő Apám országa című kötetének bemutatója
Kovács Dominik és Kovács Viktor Lesz majd minden című regényéről

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Renaud-Delage: Gru 4
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés