bezár
 

irodalom

2011. 04. 04.
Gary Chapman: A szeretet mint életforma
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Míg Chapman szeretetnyelvekről írt könyveinek témája a szeretet kommunikációja, ebben a könyvben azokat a vonásokat veszi sorra, melyeket a szeretet mint magatartásforma magába foglal. Ezek a következők: kedvesség, türelem, megbocsátás, udvariasság, alázat, nagylelkűség, őszinteség. Az egyes tulajdonságokról szóló fejezetek önfelmérő kérdőívet, gyakorlati útmutatót, és a feldolgozást segítő kérdéseket tartalmaznak, melyek a szeretetre jellemző magatartásformák elsajátítását segítik elő. Könyvét tanácsadói gyakorlatából és a mindennapi életből vett példákkal és esetekkel teszi olvasmányossá.

Gary Chapman, a szeretetnyelvekről szóló sikerkönyvek szerzője. Család- és párterapeutaként több mint harminc éve foglalkozik házassági tanácsadással. Könyvei, melyeknek fő témája a szeretet kommunikációja, több millió példányban keltek el világszerte. Chapman előadóként is népszerű, Amerika-szerte tart hétvégi házasságfejlesztő előadásokat és szemináriumokat, és saját rádióműsort vezet. Észak-Karolinában él feleségével, két felnőtt gyermeke van.

prae.hu

 

„A szeretetteljes ember hét jellemző vonására lettem figyelmes, melyek a következők: kedvesség, türelem, megbocsátás, udvariasság, alázat, nagylelkűség, őszinteség. Ha ezeket a hétköznapokban megvalósítható, alapvető gyakorlati vonásokat mindennapos készséggé fejlesztjük, figyelemreméltó eredményt érhetünk el: kapcsolataink kielégítőbbé és örömtelibbé válnak”

 

Kivitel: kartonált

Méret: 135 x 205 mm

Oldalszám: 232

ISBN/EAN: 978-963-288-063-1

Kiadás éve: 2011

Harmat Kiadó

 

Ár a: 2500 F t 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
Bemutatták Charles Bukowski A város legszebb nője című novelláskötetét
Mi köze mindehhez Nádas Péternek?

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Platon Karataev: Napkötöző
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés