bezár
 

gyerek

2010. 12. 16.
Fotókiállítás és meseolvasás lesz szombaton
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az Olvassunk együtt! mozgalom újabb programjaként fotókiállítás és meseolvasás várja az érdeklődőket szombaton Budapesten.

prae.hu

Az Aréna Plázában Kéri Kitty, Marék Veronika, Mészáros Antónia, Nyári Oszkár és Nyári Szilvia várja a családokat és a gyerekeket mesével, könyvekkel. A látogatók kiállításon tekinthetik meg a mozgalom különböző állomásain készült fotókat az Aréna Plázában: melyek a helyszínek hangulatát, a híres vendégekkel közösen mesét olvasó és a könyvekkel ismerkedő gyerekeket mutatja be.

Aki az Olvassunk együtt! mozgalom számára szeretne könyvet adni, az év végéig elhelyezheti az Olvassunk együtt! emblémával ellátott gyűjtővárakban, leadhatja az ország valamennyi OMV kútjánál, illetve Budapesten, az V. Október 6. utca 12-ben, az OSI (Nyílt Társadalom Intézet) épületében.

A program kezdeményezője és irányítója a Nyílt Társadalom Intézet Roma Programja, a lebonyolításban különböző szakmai szervezetek, médiatámogatók és könyvkiadók vesznek részt. Az Olvassunk együtt! több száz könyvet hagy minden helyszínen, ami reményeik szerint olvasókörök vagy könyvtárak magvául szolgálhat, illetve bővíti a már meglévő gyűjteményeket ott, ahol a családoknak nem telik könyvre. További információkat az érdeklődők a www.olvassunkegyutt.hu oldalon olvashatnak.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés