bezár
 

gyerek

2010. 09. 03.
Utószezoni kedvezmények a Vidámparkban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Budapesti Vidámpark a 2010. évi utószezonban is kiemelt kedvezményeket kínál a kerületi napokra, a határon túli magyaroknak, a szociálisan hátrányos helyzetűeknek és a nagycsaládosoknak.

prae.hu

Az I-VI. kerületi lakosok augusztus 30. és szeptember 5. között, a VII-XII. kerületi lakosok szeptember 6. és szeptember 12. között, a XIII-XVIII. kerület lakosok szeptember 13. és szeptember 19. között, a XIX-XXIII. kerületi lakosok szeptember 20. és szeptember 26. között 30 százalékos kedvezményt kaphatnak a lakcímkártya felmutatását követően - közölte az intézmény az MTI-vel.

A szórakozni vágyó határon túli magyarok, a szociálisan hátrányos helyzetűeket támogató alapítványok és nagycsaládosok november 1-ig a mindenkor érvényes jegyárakból kapnak 45 százalékos kedvezményt hétköznapokon, de szükséges előre bejelentkezni a vidampark@vidampark.hu emailcímen keresztül.

A pénztáraknál a határon túliaknak be kell mutatniuk az útlevelet vagy a határon túli lakcímet igazoló okiratot, a nagycsaládosoknak pedig a 2010. évre érvényes matricával ellátott tagkártyát. A szociálisan hátrányos helyzetűek a kedvezményre minimum 10 fős csoportok alapítványi szervezések keretein belül jogosultak.

A kedvezmény igénybevételéhez mindegyik feltételnek meg kell felelni, 5000 forint feletti vásárlás esetén a végösszegből 10 százalék kedvezményt adnak.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés