bezár
 

gyerek

2010. 05. 27.
Jótékonysági programok a Gyereknapon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Jótékonysági Gálát rendez a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pénteken hátrányos helyzetű fiataloknak a Fővárosi Nagycirkuszban, de a Szent László Kórházban működő Déméter Ház lakóit is meglepetés várja Gyermeknap alkalmából.

prae.hu

A Szent László Kórházban működő Déméter Házba látogat el pénteken hazánk egyik legismertebb fiatal énekesnője és sorozatszínésznője gyermeknap alkalmából. Barbee és Szabó Zsófi a Déméter Ház és Őssejt Alapítvány meghívásából ajándékokat visznek a gyermekeknek és felszerelési tárgyakat a családok számára létesült házba - közölte az esemény kommunikációjával megbízott cég az MTI-vel.

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pénteken 10 és 15 órai kezdettel Jótékonysági Gálát rendez közel négyezer hátrányos helyzetű fiatal számára Vidám Gyermeknap címmel a Fővárosi Nagycirkuszban. Az eseményen fellép többek között Király Viktor, Krisz Rudi, Tóth Vera, Csikós Szabolcs, Tóth Vera és a Princess zenekar, majd a Fővárosi Nagycirkusz Házhoz megy a bohóc című előadását láthatják a gyerekek - közölte a Baptista Szeretetszolgálat Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel.

A rendezvény színfoltja lesz az a limuzinos konvoj, mellyel kétszáz vidéki kisgyerek érkezik majd a Nyugati pályaudvarról a Városligetbe. A limuzinokban, tűzoltó-, mentő- és rendőrautókban a gyerekek együtt utazhatnak a fellépő művészekkel. A Fővárosi Állat- és Növénykertet a meghívott gyerekek ezen a hétvégén ingyen tekinthetik meg.

A rendezvény fővédnökségét Sólyom László köztársasági elnök és felesége, valamint Göncz Árpád volt köztársasági elnök és felesége vállalta el. A Baptista Szeretetszolgálat a Vidám Gyereknap programsorozattal elsősorban az árva és hátrányos helyzetű gyermekeket szeretné megajándékozni. Egy marosvásárhelyi árvaházból száz kisgyerek érkezik a rendezvényre, őket a hétvégén a Ráckevei Önkormányzat látja vendégül.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés