bezár
 

gyerek

2010. 05. 19.
Kaland-Vár Játékkiállítás és Vásár a Vajdahunyadvárban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Zenés, táncos előadások, bábjátékok mellett modell- és makettbemutatók, valamint a Star Wars galaktikus lovagjai is szórakoztatják az érdeklődőket az 5. Kaland-Vár Játékkiállítás és Vásáron a Vajdahunyadvárban Budapesten péntektől hétfőig.

prae.hu

A látogatók a Magyar Mezőgazdasági Múzeum Kincsem - Imperiál című állandó kiállítását ingyen tekinthetik meg, de modell- és makettbemutatók, játszóházak és sorsolások mellett gipszfestés, gyöngyvasalás, óriás társasjátékok is szórakoztatják a közönséget - közölte Nagy Gyula István, a Kaland-Vár főszervezője az MTI-vel.

A gyerekek nemcsak megnézhetik, hanem kipróbálhatják, sőt meg is vásárolhatják a játékokat. A vezető márkák mellett kreatív, egyedi játékok mesterei is bemutatkoznak, s a klasszikusok mellett számos újdonság várja az érdeklődőket.

Nem maradhat el idén sem a lovagi játék, szombattól hétfőig naponta 11-kor és délután 3-kor zajlik a zenés, táncos lovaggá avatás. A Star Wars galaktikus lovagjai is feltűnnek a rendezvényen, a rajzfilmek kedvelőinek animációs filmeket vetítenek. A pünkösdi hétvégén zenés, táncos előadások, bábjátékok színesítik a programokat, és lehetőség nyílik a közös éneklésre, táncra is. A rendezvény ingyenes.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés