bezár
 

gyerek

2024. 10. 09.
Hangfestett történetek Lackfi Jánossal
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hangfestett történetek Lackfi Jánossal A jó meséknek dallama van! Október 26-án délelőtt 10 órától a Danubia Zenekar koncertezik a MOM Kulturális Központban, és az eseményen Lackfi János költő is közreműködik.

A szervezők a prae.hu-hoz eljuttatott ismertetőjükben kiemelték, hogy az eseményen résztvevő gyerekek Lackfi János legviccesebb, legszebb és akár legfurább történeteit festhetik meg – ezúttal hangok segítségével. 

prae.hu

A koncert során mindenki zenekari taggá válhat: sok-sok hangszer kerül a gyerekekhez, titkos kódszavakat és jelnyelvet tanulnak Lackfi Jánostól, melyek mind szükségesek lesznek az együtt alkotáshoz, egy igazi közösségi-zenés improvizációhoz, melyhez még szolfézs sem kell!

Lackfi János plakátA koncert 5 éves kortól ajánlott, a karmester és házigazda Hámori Máté lesz. Az alábbi videón pedig a koncert fergeteges hangulatáról is meggyőződhetünk:

Képek forrása: Danubia Zenekar

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

gyerek

Filmek és beszélgetések barátságról, környezettudatosságról, internetfüggőségről, identitáskeresésről és első szerelemről a Cinemirán
Az Elérhetetlen című kötet bemutatójáról

Más művészeti ágakról

Antológiákról a Prostor folyóirattal
irodalom

Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 3. nap
A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház a Városmajorban
Beszélgetés és felolvasás Ingo Schulzéval a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés