bezár
 

gyerek

2024. 08. 18.
Ölelj meg! dedikálás
Shonna Ines és Agócs Írisz részvételével
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A népszerű Ölelj meg! sorozat szerzőpárosával találkozhatnak az érdeklődők, Shonna Ines és Agócs Írisz augusztus 23-án, pénteken délután a Bartók Pagonyban dedikálják köteteiket.

Augusztus 23-án Budapestre látogat az Ölelj meg!-könyvek szerzője, az ausztrál pszichológus-szerző, Shona Innes. Péntek délután fél öttől vele, valamint a sorozat illusztrátorával, Agócs Írisszel találkozhatnak a rajongók a Bartók Pagony átalakult kávézójában.

prae.hu

Shona Innes népszerű Ölelj meg!-sorozatának kötetei kisgyerekeknek segítenek megbirkózni a felnőttek számára is nehezen emészthető kérdésekkel. Az ausztrál pszichológus sokféle komoly témáról írt már mesekönyvet, melyekben bőven akadnak hasznos tanácsok a szülőknek és érdekes gondolatok a gyerekeknek.

A családról, az elmúlásról, a rosszkedvről, a gondolatok erejéről, a haragról, a barátságról, a válásról és az önelfogadásról szóló kötetek hiánypótló alkotások, mert egyszerűen, érthetően magyaráznak meg lényeges kérdéseket, komolyan veszik a gyerekek problémáit. Az Ölelj meg!- sorozat köteteinek könnyed, érthető nyelvezete Agócs Írisz gyönyörű illusztrációval párosul.

Az ingyenes eseményen beszélgetéssel, dedikálással és szivecskés kézműveskedéssel várják a szülőket és a könyvrajongó gyerekeket.

Az esemény FB oldala

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Renaud-Delage: Gru 4
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák

Más művészeti ágakról

Kevin Costner – Horizont: Egy amerikai eposz
színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés