bezár
 

gyerek

2024. 05. 16.
KEDDshop Országos Rajzverseny II.
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Újra elindítják a nagy sikerű Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk mozifilm kapcsán márciusban megrendezett rajzversenyt - tájékoztatta a KEDDshop a PRAE művészeti portált.

Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk mozifilm kapcsán márciusban megrendezett rajzversenyt, az óvodák visszajelzései és a nagy sikerre való tekintettel újra megrendezik Rajzverseny II. címmel, 2024.05.06 – 2024.06.07-ig, óvodás csoportok számára, minimum 10 beküldött rajzzal. 

prae.hu

A rajzverseny főnyereménye: részvétel a Bogyó és Babóca 6. - Csengettyűk egy mozivetítésén a nyertes óvodás csoport tagjai és kísérői részére, illetve egy Bogyó és Babócás ajándékcsomag. A fődíj mellett a rajzversenyen résztvevő óvodás csoportok egyéb értékes Bogyó és Babóca játékokat, tárgynyereményeket is nyerhetnek, mint például Csengettyűk memóriakártya, könyv, dominó, puzzle stb. További részletek a rajzverseny.kedd.net weboldalon olvashatók.

A rajzverseny témája: „Bogyó, Babóca és barátaik”. A képeket május 6-tól, legkésőbb június 7-ig digitális formában várják. A főnyereményt a rajzaira legtöbb “kedvelést” szerző óvodás csoport nyeri.

A korábbi évadok epizódjaihoz hasonlóan a Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk is csupa olyan mesét tartalmaz, amely a korosztály tagjai számára ismerős élményekre, kihívásokra, érzésekre épül. A mesék nélkülöznek minden öncélú erőszakot, szándékuk szerint „szépre-jóra” tanítanak, a legkisebbek számára is jól követhetőek, könnyen befogadhatóak. A mesékben közös motívumként nagy hangsúlyt kap az együttérzés, a figyelem, a folyamatos törekvés mások kívánságainak, vágyainak teljesítésére.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés