bezár
 

gyerek

2008. 07. 27.
Nemzetközi vasút- és vasútmodell-fesztivál
MTI/Prae.hu
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nemzetközi vasút- és vasútmodell-fesztivál Nemzetközi vasút- és vasútmodell-fesztivált rendeznek augusztus 1-3. között a Gyermekvasút (leánykori nevén Úttörővasút) fennállásának 60. évfordulója kapcsán.

prae.hu

A rendezvény két fő helyszíne Gyermekvasút és a MÁV-GÉPÉSZET Zrt. Északi Járműjavító, ahol a legkülönfélébb selejtezett, félreállított és felújításra váró - vagy éppen felújítás alatt álló - mozdonyokat lehet közelebbről szemügyre venni.

A járműjavító Kőbányai úti telephelyén a vasútmodell-kiállítás szakmai napja július 31-én nyílik, a nagyközönség augusztus 1-3. között nézheti meg az osztrák, német, szlovák, magyar modellező klubok, gyűjtők modelljeit. Ezenkívül nagyvasúti járműveket, vasúti szimulátorokat, repülőgép-modelleket is bemutatnak. 

A fesztivál keretében a Gyermekvasút Hűvösvölgy állomása és a modellkiállítás helyszíne között nosztalgia villamos- és autóbuszjáratok közlekednek.

További információért kattintsanak tovább az Indóház c. vasúti magazin weboldalára, ahol azok is feltöltekezhetnek vasútmániával, akik esetleg nem mennének ki a kiállításra.
nyomtat

További írások a rovatból

Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató
Könyvbemutató másképp

Más művészeti ágakról

Bartók György szerzői estje a Fugában
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés